Dragan Stamenković, predsednik Udruženja građana „Montoja i pravednici“ podneo je krivične prijave protiv Vujadina Miloševića i Nelija Nikolića zbog pretnji.

Predsednik Udruženja građana „Montoja i pravednici“ Dragan Stamenković podneo je zbog upućenih pretnji krivične prijave protiv Vujadina Miloševića, člana Gradskog veća grada Zaječara i Nelija Nikolića, predsednika Mesne zajednice Veliki Izvor.

„Osećam da je moja bezbednost ugrožena zato što je poziv koji mi je uputio Vujadin Milošević upućen u gotovo isto vreme kao i pretnja Nelija Nikolića koja mi  je upućena putem društvene mreže.

Vujadin Milošević je svestan da ja u svom telefonu imam aplikaciju koja snima svaki telefonski razgovor, zbog čega mi je on uputio prećutnu pretnju, koju sam ja veoma ozbiljno shvatio, jer je bila koordinisana sa pretnjom koju mi je uputio Neli Nikolić, što po meni svedoči o organizovanom napadu ove vlasti protiv mene.

Ne osećam se dobro, ne osećam se bezbedno, ja sam otac četvoro dece, ali očekujem da će nadležni organiz postpuiti po mojoj prijavi.“ – izjavio Dragan Stamenković za portal „Glas Zaječara“.

 

 

 

Reklame