Sutra se otvara prva apoteka u našem gradu koja posluje pod brendom Dr.Max. Zdravstvena ustanova apoteka Dren, otvara sutra svoju prvu apoteku u Zaječaru, koja se nalazi u ulici Nikole Pašića 33.

Apoteka je prostrana i pregledna, moderno opremljena i prilagođena potrebama građana. Dr.Max postaje prepoznatljiv širom Srbije po širokom asortimanu lekova, medicinskih sredstava, medicinsko-tehničkih pomagala, dijetetskih suplemenata, kozmetičkih preparata i farmaceutskih usluga, uz pristupačne cene i stalne promotivne ponude.

Povodom otvaranja Dr.Max je svojim novim komšijama u Zaječaru pripremio veliki broj promotivnih aktivnosti, poklone i popuste. Damama će najprivlačnijiji biti popusti na poznatim brendovima dermokozmetike kao što su Eucerin, Vichy, La Roche Posay, ali su tu i druge privlačne pogodnosti.

Iz kompanije ističu da je njihov tim stručnih i ljubaznih farmaceuta spreman da odgovori na sve zahteve i očekivanja pacijenata i da svojim naporima doprinese poboljšanju zdravstvene zaštite stanovništva, što je i osnovni cilj Dr.Max-a.

U novoj apoteci u Zaječaru će biti organizovan veliki broj savetovališta na različite teme, gde će savete pacijentima koji posete apoteku pružati dermatolozi, pedijatri, kardiolozi i drugi stručnjaci, a biće organizovano i besplatno merenje šećera.

Za naše najstarije sugrađane su pripremili popuste u danima isplate penzija, a sve pacijente očekuju i poklon vaučeri.

Mi smo danas posetili apoteku  i ovim putem bi pozvali sve Zaječarce da radi više informacija o ponudi i pogodnostima koje im je pripremio Dr.Max posete apoteku u Nikole Pašića 33.
Apoteka će biti otvorena radnim danima od 7 do 22h, a subotom i nedeljom od 8 do 20h.