foto: zajecaronline.com
Na Trgu oslobodjenja u Zaječaru će u nedelju 6. septembra, biti održan humanitarni bazar pod nazivom „Dođi, kupi, pomozi“ sa ciljem da se skupi što više novčanih sredstava za Bogdana Gicovića (5) iz Zaječara, kojem je još uvek potrebna suma novca za život i boravak tokom lečenja u Barseloni.
Bazar se održava od 16:30 do 19:30 na Trgu oslobodjenja u Zaječaru.
„Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji tako što će napraviti neke slatkiše ili slaniše koji će se prodavati posetiocima bazara koji će plaćati tako što će ubacivati novac u kutiju za priloge. Osim hrane, ukoliko imate igračke koje su vaši mališani prerasli ili im nisu više zanimljivi, ponesite i njih. Obradujte vaše dete knjigom, igračkom, suvenirom, zasladite se, učestvujte u nagradnoj igri. Zajedničkim snagama možemo da pomognemo Bogdanu. Naše malo njemu znači puno“. poručuju organizatori.
Sve vreme će šetati maskote iz omiljenih crtaća, biće tu i klovn, dvorac za igru za decu i mnogo još toga za najmlađe.
„Osim aktivnog učešća na bazaru, možete nam pomoći tako što ćete posetiti bazar, kupiti neku sitnicu i za uzvrat ubaciti novca koliko ste u mogućnosti u humanitarnu kutiju“.kažu organizatori.
BUDITE KUPCI I PRODAVCI
Bogdan Gicović (5) iz Zaječara se nalazi na lečenju u Španiji na klinici SJD u Barseloni. Bogdan boluje od tumora u maloj karlici tzv Rabdomiosarkoma. Neophodna sredstva za lečenje su sakupljena.
Plan lečenja je brahiterapija. Konačno Boba ima šansu da to starano telo nestane iz njegove karlice. Između 3 i 6  meseci će trajati lečenje. Za nama su jako teške 2 godine Bogdanove borbe za život. Bogdan je prošao kroz 52 nedelje hemoterapije, 28 dana zračenja kao i delimične operacije tumorske mase. Tačnije od 18.07.2018.
Njegova borba se nastavlja, gde je on mnogo jači i sa velikom željom da ovo sve bude iza njega. Ovoga puta ima ponovo šansu da hoda, uz pomoć longeta koje mora da nosi narednih godinu dana.
Novac koji se sakuplja je za troškove života, za hranu, lekove, pelene, usluge prevodilaca, prevoz od kuće do bolnice i nazad i svakodnevne potrebe u Barseloni. Troškovi su jako veliki tamo i sve je jako skupo.
Život je borba i samo borba a da bi Bogdan mogao da se izbori i pobedi, treba nam vaša pomoć. Molimo sve ljude dobre volje koji mogu da pomognu da Bogdan pobedi ovu bitku.
Dinarski račun  265-0000005399899-86
Devizni račun
SWIFT Code: RZBSRSBG
Raiffeisen Bank AD, Beograd, RS
IBAN: RS35265090000000007341
Bogdan Gicović, Plitvička 2, Zaječar, RS
PAYPAL
Marina Gicović  +381611929934
Reklame