Foto: Pixabay

Ljudsko telo je oduvek predstavljalo misteriju. Pogotovo kada je u pitanju seksualnost. I jednom i drugom polu je cilj da u krevetu budu što strastveniji. Međutim, ženskom telu je ipak potrebnije malo više vremena da se napali. Erogene zone imaju bitnu ulogu u tome, ali većina ljudi kada pomisli na njih, prva misao su im poljupci po vratu ali oni nisu dovoljni.

Iako stručnjaci svakodnevno savetuju muškarce šta da rade kako bi što više naložili svoju partnerku, novih otkrivanja, kao i znanja, nikad dosta. Mi vam dajemo nekolikopredloga kako bi u krevetu dali sebi mašti na volju i opustili svoju partnerku do maksimuma.

Zadnji deo vrata

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kod žena. Područje ispod potiljka glave je izuzetno osetljivo na dodire, pa nežni poljupci i uzdasi će zagrejati njeno telo, a topli dah će je naježiti od glave do pete

Donji deo leđa

Nežni dodiri na donjem delu leđa su veoma prijatni, ali kada naslonite vlažne usne i nežno je poljubite, to će joj pružiti totalno drugačiji osećaj. Područje iznad stražnjice je snažna erogena zona i ukoliko želite da doživi vrhunac, krenite da je nežno ljubite po tom delu tela.

Stopalo

Iako postoje žene koje obožavaju da im muškarac nežno ljubi stopala i nožne prste, veliku većinu ovakav način zavođenja ne zanima. Međutim, postoji jedna veoma snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce, već nežne dodire. Sredina gornjeg dela stopala je vrlo osetljivo. Nežni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti veliki okidači za snažan orgazam.

Ušna resica

Većina muškaraca koriste ovu erogenu zonu na potpuno pogrešan način. Oblizivanje ušne školjke uopšte nije potrebno. Dovoljna je nežna igra s ušnom resicom koja predigru može dovesti na veći nivo nego što je to bio slučaj do sada.

Izvor: Telegraf.rs