foto:pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine vam donosi monotoniju. Željni ste promene ili nekog uzbuđenja, a danas je idealan dan da napravite prvi korak. Predložite ideju partneru i upustite se u nešto što ste odavno želeli! Slobodnima sledi zanimljivo poznanstvo.

BIK
Vaš dnevni horoskop vas usmerava ka ostvarenju cilja. Danas je dan kada ćete znati da li idete u dobrom smeru, a to znači samo jedno – sledi uspeh! To će osetiti i vaš novčanik, ali savet je da izbegnete velike kupovine. Bolje odložite za neki drugi dan. Romantično veče puno lepih trenutaka!

BLIZANCI
Zvezde vam donose konflikt sa osobom koju dugo poznajete. Vodite računa, saznanje jedne tajne može dodatno da vas uznemiri, a vaša reakcija da vas košta. Pazite se afekta. Danas ćete naučiti da je „jutro pametnije od noći“. Slobodnima se savetuje putovanje, a zauzetima razgovor sa partnerom.

RAK
Horoskop vas vodi u nešto što je tajnovito. Ukoliko je reč o emotivnom odnosu, ljubomorno čuvate sreću za sebe. Ipak, kraj dana može da napravi potpuni preokret i donese promenu kojoj ste se najmanje nadali. Pomalo ste se ulenjili kada je posao u pitanju, a ovo je prelomni trenutak u kom vas zvezde savetuju da zapnete više nego ikad!

LAV
Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine kaže da vas danas čekaju ogromne promene u ljubavi. Slobodnima sledi sudbonosni susret, dok će zauzeti dobiti lepu vest koja se tiče daljih planova, proširenja porodice ili promene mesta stanovanja. Uživajte u novinama koje slede, dugo ste ih čekali. Više spavajte!

DEVICA
Posao je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Ne možete da se opustite i ne želite nikome da prepuštate detalje. Dosta ste analitični i disciplinovani. Sve vam ide od ruke, danas možete da očekujete i novčani dobitak. U ljubavi sve ide kako treba, osećate se ponosno.

VAGA
Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine vas savetuje da se više angažujete oko obaveza. Dan počinje turbulentno, imate mnogo toga da uradite, a izbegavanjem pravite štetu sebi. Poslušajte savet partnera, on vas najbolje poznaje. Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA
Fokusirani ste na cilj i danas niste dostupni bliskim ljudima. Željni ste uspeha, a ovo je odličan dan za one koji se bave privatnim biznisom. Ostvarićete zacrtano, a romantično veče biće „šlag na torti“. Danas vam ništa više ne treba – lično zadovoljstvo i hedonizam su tu!

STRELAC
Ne mešajte se tamo gde vam nije mesto, možete bespotrebno da nadrljate! Od tuđih problema ne možete da se usredsredite na svoje zadatke, najbolje bi bilo da se isključite. Pokušajte da napunite baterije kroz odmor ili neki vid relaksacije. Sredinom dana dobijate neko lepo iznenađenje!

JARAC
Zvezde vas upozoravaju da se ne rasipate novcem. Budite oprezni jer su mogući nepredviđeni troškovi koji mogu da vam poremete dalje planove. U ljubavi nema velikih promena, ali prošlost kuca na vrata. Slučajan susret može ponovo da „upali“ emocije, ne bežite od istine.

VODOLIJA
Rizik i važna odluka! Dan počinje nedoumicom koja će vam se ceo dan motati po glavi. Niste sigurni da li da prihvatite veliku promenu koja vam se nudi. Poslušajte svoju intuiciju i ne dozvolite da drugi utiču na vas. U ljubavi sve ide kako želite, partner vam je velika podrška.

RIBE
Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine kaže da danas pokažete sve što znate! Odličan dan za dodatnu edukaciju, kurs ili usavršavanje veština. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja i otvaraju nova vrata. Poželjni ste od strane osobe koju dugo poznajete. Spremni da date šansu? Zvezde kažu da jeste!

Izvor: Mondo

Reklame