Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 19. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 19. septembar 2023. godine vam donosi povećanu nervozu. Pokušajte da izbegnete rasprave, pogotovo na poslu. U drugoj polovini dana već će vam biti lakše. Okružite se prijateljima i dragim osobama. Proverite krvni pritisak!

BIK
Danas ste na svoju ruku. Vreme je da „spustite“ loptu i poslušate savete bliskih ljudi. U kući su moguće sitne rasprave, ali na vama je da ih rešite. U zdravom razgovoru je ključ. U ljubavi očekujete više nego što dobijate. Potrebno je da promenite pristup. Unosite više tečnosti!

BLIZANCI

Loš period je iza vas. Danas zaboravite na preterano razmišljanje, već krenite u akciju. Toliko obaveza vas čeka, a vreme leti. Slobodni Blizanci neće znati za koga pre da se odluče, dok oni zauzeti bi trebalo da napreve kompromis sa partnerom. Zapamtite, niko ne može da čita vaše misli!

RAK

Intuicija vam govori da se klonite određenih ljudi. Poslušajte je. Iza osmeha i tapšanja po ramenu može da se krije loša nemera. Obratite pažnju na finansije i u šta uložete novac. Gledajte da to bude za dugoročne ciljeve. Mogući su problemi sa stomakom.

LAV

Danas će vam se usijati telefon. Već početkom dana moraćete više da se fokusirate. Ne libite se da potražite pomoć kolega i bliskih ljudi. U ljubavi vam nedostaje poverenja i ne možete da se opustite. Promenite ugao gledanja i idite srcem. Moguće su glavobolje!

DEVICA

Ono što ste dugo odugovlačili, danas bi moglo da vam „pokuca“ na vrata. Budite spremni da deluje brzo i efikasno. Pomoć iskusnijih će vam dobro doći. Mogući je jedan poziv starog prijatelja iz inostranstva. To bi moglo da probudi stare rane. Budite staloženi. Prijaće vam druženje sa dragim ljudima krajem dana.

VAGA

Dnevni horoskop za 19. septembar 2023. godine vam donosi jednu vest koja će da utiče na vaš posao i rad. Moguća je povećana nervoza, te pronađite način da je smanjite. Jednostavno radite ono što vam prija. Obratite pažnju na gužve u saobraćaju i ne žurite!

ŠKORPIJA
Nezadovoljni ste trenutnom poslovnom situacijom, na to se nadovezuju i finansije. Razmislite o novoj promeni. U tome vam mogu pomoći kontakti. Cupkanjem u mestu samo ćete izgubiti vreme. U ljubavi vas čekaju trzavice. Postavite jasne ciljeve sebi i partneru.

STRELAC

Danas bi jedna pogrešna odluka mogla da vam pokvari dan. Obratite pažnju kome se poveravate i kome pričate tajne. Izbegavajte ogovaranja i posvetite se svom radu. Poteškoće sa finansijama. Budite strpljivi, uskoro vas očekuje priliv novca.

JARAC

Početak dana napet i ubrzan. Vreme vam ne ide u korist, zato se bolje organizujte. Ne libite se da potražite pomoć kolega. Oni koji imaju privatni biznis neka pripaze kod potpisivanja ugovora. Ljubav vam je na poslednjem mestu što vam partner zamera. Problemi sa varenjem!

VODOLIJA

Previše razmišljate o budućnosti. Od preteranih misli ne možete da se fokusirate na sadašnjost. Pokušajte da motivišate sebe drugačijim metodama. Potražite savete starijih i fokusirajte se više na sebe. Potreban vam je odmor, razmislite o tome.

RIBE

Dnevni horoskop za 19. septembar 2023. godine vam donosi nova dešavanja na radnom mestu. Susrešćete se sa izazovima. Pravi je trenutak da se pokažate u pravom svetlu. Slobodne Ribe uživaju u flertovanju, dok one zauzete očekuju iskušenja. Budite oprezni!

Izvor: Mondo

Reklame