Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 9. mart 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 9. mart 2024. godine kaže da će ovaj vikend Ovnovima doneti dobre vesti. Član porodice s kojim neko vreme niste u kontaktu će vam se naći „pri ruci“ kada vam je to najpotrebnije. Potrudite se da više spavate.

BIK
Bikovi, ova subota bi mogla da bude prekretnica za vas. Dnevni horoskop kaže da će vam danas u fokusu biti ljubav. Imaćete priliku da razrešite neke odnose iz prošlosti, dobićete odgovore na pitanja koja vas već neko vreme muče. Olakšanje koje ćete osetiti će se povoljno odraziti na vaše zdravlje.

BLIZANCI
Vreme je da preispitate odluke koje ste doneli u toku prethodne nedelje a koje se tiču imovine, nasledstva, generalno novca. Možda ste prebrzo stavili tačku na neke odnose. Dnevni horoskop vam savetuje da se posavetujete sa članovima porodice, dobićete korisne predloge. Više fizičke aktivnosti.

RAK
Dnevni horoskop upozorava Rakove na nepredviđene troškove ovog vikenda. Mogući su sitniji kvarovi u kući. Na polju ljubavi je sve kako treba. Partner vas obasipa pažnjom i uživate u zajedničkim trenucima. Slobodni će imati priliku da upoznaju nekg zanimljivog. Dobro se osećate.

LAV
Dnevni horoskop za 9. mart 2024. godine vam poručuje da dobro raznislite kome ste poklonili poverenje. Moguće je da osoba prema kojoj gajite duboka osećanja nema najiskrenije namere. Posavetujte se sa prijateljima, oni će imati jasniju sliku od vas. Proverite pritisak, stres vam utiče na zdravlje.

DEVICA
Vikend van dolazi kao poručen za odlazak na kraći put tokom kojeg ćete spojiti lepo i korisno. Uspostavićete važne kontakte, ali ćete se i sjajno provesti, a slobodni bi mogli i da upoznaju nekoga ko će im „zagolicati maštu“. Ovo poznanstvo bi moglo da se produbi i pretvori u romanu tokom ovog mneseca. Dnevni horoskop kaže da se osećate odlično.

VAGA
Dnevni horoskop za 9. mart 2024. godine vam savetuje da bolje skrivate svoje tajne, jer bi neko ko vam se predstavlja kao prijatelj mogao da ih iskoristi protiv vas. Ukoliko ste u komplikovanoj ljubavnoj situaciji, ovog vikenda biste mogli da dobijete razrešenje kojim, isprva, nećete biti zadovoljni. Samo se strpite. Mogući problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste u poslednje vreme razočarani u ljubav, danas biste mogli da se iznenadite! Osoba od koje ste „digli ruke“ će naći način da vam se ponovo približi, ali neće doći „praznih ruku“. Očekujte iskreno izvinjenje, ali i objašnjenje svojih postupaka. Dnevni horoskop kaže da dobro razmislite šta vam je sledeći korak. Šetnja će vam prijati.

STRELAC
Danas je dan odluke za Strelčeve! Konsultujte sa bliskom priojateljicom oko ljubavnih problema, pomoći će vam da donesete ispravnu, i za vas najbolju, odluku. Dnevni horoskop upozorava – loši odnosi vam utiču na zdravlje, vrrme je da okrenete novi list. Povedite računa o ishrani, smanjite unos masne i kalorične hrane.

JARAC
Dnevni horoskop savetuje Jarčeve da dan provedu u prirodi, daleko od nih problema. Previše obaveza ste preuzeli na sebe, a to sve loše utiče na vaše zdravlje. Pozovite dragu osobu, bliske prijatelje i napustite grad na jedan dan. Poslušajte savet jednog Bika vezano za finansijske transakcije.

VODOLIJA
Sjajan dan za Vodolije! Na polju ljubavi vas očekuje pregršt iznenađenja, moguća je i poseta voljene osobe, a dnevni horoskop kaže da se ne iznenadite ako se na vašim vratima pojavi noseći darove. Ukoliko ste slobodni, velika je verovatnoća da ćete preko prijatelja upoznati nekoga koga ćete apsolutno očarati! Zdravlje je dobro, samo poradite na imunitetu.

RIBE
Dnevni horoskop za 9. mart 2024. godine savetuje Ribama da se ne opiru porukama koje im telo šalje: potreban vam je odmor i ne postoji razlog da se forsirate. Zauzeti će uživati u mirnom vikendu sa partnerom, a slobodni flertuju preko društvenih mreža. Ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Izvor: Mondo

Reklame