Reklame

Vaga probleme sa partnerom gura pod tepih, Škorpija je stalno gladna, Rak uspešan, Vodolija pati od dosade

OVAN

Posao vam je prioritet i maksimalno ste posvećeni ostvarenju dobrih rezultata na ovom polju. Deluje vam da se neki problemi između vas i voljene osobe vraćaju u vaš zajednički život. Muče vas problemi sa očima.

BIK

Imate sasvim stabilnu poslovnu situaciju i nemate ni jednu brigu na ovom polju. Sve teče sasvim uobičajeno. Veoma ste osetljivi i skloni razdražljivom ponašanju, lako se vređate i loše reagujete. Bavite se sportom!

BLIZANCI

Ukoliko se bavite poslom koji je vezan sa marketingom ili nekom sličnom strukom, možete da očekujete veliki uspeh. Nemojte previše da čekate na nova dešavanja. Sami se pokrenite oko flerta. Problemi sa zuboboljom.

RAK

Moguće je da ćete imati neke manje nepredbiđene troškove ali i da će nakraju sve ipak ispasti kako treba. Partner je uporan u svojim pokušajima da sazna što više pikantnih detalja iz vaše prošlosti. Problemi sa nesanicom.

LAV

Niste dovoljno informisani o tekućim dešavanjima, što može da vam stvara manje probleme na poslovnom planu. Očekuje vas povoljan period za početak neke nove ljubavne veze. Smanjite unos slatkiša.

DEVICA

Vredno radite i trudite se da dođete do značajnijeg pomaka na ovom planu. Očekuje vas povoljan period za privatni posao. Moguće je da neke probleme u vašoj ljubavnoj vezi gurate pod tepih. Poboljšanje zdravlja.

VAGA

Početak novog posla može da vam bude jako pozitivno postavljen ako sve budete pokrenuli tokom današnjeg dana. Moguće je da imate neke manje razmirice sa partnerom ali rešavate ih. Moguće infekcija grla.

ŠKORPIJA

Dolazi vam period u kojem će biti jao važno da se pravilno organizujete po pitanju troškova i finansija. Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da se trudi da vam udovolji oko svega. Moguć je povećan apetit.

STRELAC

Uspešno ćete rešiti neke komplikacije koje su se pojavile u prethodnim danima. Ukoliko ste skoro ušli u neku emotivnu vezu, moguće je da ćete shvatiti da ste pogrešili. Moguća je vrtoglavica kod vas.

JARAC

Imate utisak da se previše ljudi meša u vaš posao i spremni ste da svima jasno stavite do znanja koje su granice. Moguće je da ćete sa malo razočarati u osobu sa kojom ste ušli u neki vid ljubavnog odnosa. Povedite računa o glavobolji.

VODOLIJA

Polako prevazilazite neke kočnice koje ste imali na poslovnom planu i osećate se rasterećeno posle dužeg vremena. Udvara vam se osoba koju ste nedavno upoznali.: Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma.

RIBE

Moguće je da ćete uspeti da popravite neke stvari na ovom planu i da ste malo razočarani. Sutra će biti bolji dan. Distanca koja trenutno postoji između vas i voljene osobe može da se prevaziđe. Problemi sa kičmom su mogući.

Izvor: Kurir