Reklame

Dnevni horoskop za 6. maj 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 6. maj 2023. godine za Ovna kaže da je pravi trenutak da rešite neke važne probleme. Imaćete neke veoma dobre poslovne ponude, ne bi bilo pametno da ih odbijete. Odnos sa partnerom je zategnut, među vama je distanca, zahladnele su emocije. Promenite način ishrane.

BIK
Povoljan dan za posao, očekuje vas uspeh u radu i značajno povećanje plate. Nije isključeno da ćete dobiti nova zaduženja koja će vam isprva delovati komplikovano, ali imajte vere u sebe – mnogo ste sposobniji nego što mislite. Zabavan izlazak bi mogao da se pretvori u romantično veče. Prija vam boravak u prirodi, povratićete energiju.

BLIZANCI
Dobar dan za putovanja, postoji šansa za sklapanje profitabilnih poslova. Neki Blizanci će moći da promene posao i nađu neki koji je interesantniji, perspektivniji i bolje plaćen. Ujutro su moguće nesuglasice sa voljenima, sporovi oko novca ili imovine. Nije isključen početak kancelarijske romanse. Moguća glavobolja.

RAK
Veoma dobar dan za karijeru, dobro se slažete sa kolegama i poslovnim partnerima, lako pronalazite zajednički jezik. Veče je rezervisano za važne razgovore sa voljenom osobom. Rešićete probleme koji vas duže već muče, ali i praviti planove za budućnost. Slobodni Rakovi dobijaju dobre vesti o simpatiji. Dobro se osećate.

LAV
Danas ste uporniji nego inače, što će vam pomoći da ostvarite planove koje ste zacrtali za ovu nedelju. Vodite računa o „jeziku“, postoji mogućnost da se zamerite nekome na položaju. Veče je rezervisano za romansu, partner vam sprema iznenađenje. Mogući manji problemi sa kostima.

DEVICA
Dnevni horoskop za 6. maj 2023. prognozira uspeh ovom znaku i to zahvaljujući sposobnosti da primete sitnice, uporede činjenice i izvuku prave zaključke. U popodnevnim satima moguća su neočekivana putovanja vezana za posao, a za neke Device je moguće da se pretvore i u romansu. Od danas vam sve kreće nabolje.

VAGA
Puni ste snage i entuzijazma, lako se hvatate u koštac sa preprekama kojih će danas svakako biti. Pokušajte da ne budete iskreni sa nepoznatim ljudima, moguće je da informacije koje ste im dali ne iskoriste na najbolji način. Partner je nezadovoljan, posvetite mu više pažnje. Mogući su bolovi u leđima.

ŠKORPIJA
Bez obzira na to kako se dan odvija, pokušajte da ostanete mirni. Kontrola emocija je neophodna da biste izbegli probleme i prepreke koje vam zvezde „serviraju“. Mogući su manji gubici, neuspešne kupovine, poslovi zbog kojih ćete kasnije požaliti… Na meti ste udvarača, ali ne tražite ništa ozbiljno. Zdravlje je dobro.

STRELAC
Spremni ste za aktivan odmor, ne možete da se skrasite. Mogući su neplanirani sastanci, neočekivane posete. Dobar dan za kreativne aktivnosti ili redovne sportske treninge. Danas saznajte i neke važen informacije koje će odlučiti dalji tok vaše veze. Samo nemojte da se nervirate, na kraju će sve biti OK.

JARAC
Mnogim Jarčevima će biti teško da se slažu sa ženama, posebno sa onima na visokim pozicijama. Pokušajte da izbegnete familijarnost, vodite račuma o rečniku, mogli bi da vas pogrešno protumače. Ako razmišljate da podignete vezu na viši nivo, danas bolje izbegnite. Moguć nazeb, pijte vitamine.

VODOLIJA
Više se bavite tuđim poslovima nego svojim, pazite da vam ne promakne nešto važno, neki detalj koji bi bio ključan za napredak u karijeri i povišicu. Saznaćete partnerovu tajnu i naći se u nezgodnoj situaciji – oprostiti ili otići? Stavite na papir razloge „za“ i „protiv“. Slobodne Vodolije čeznu za bivšom ljubavlju. Moguć pad energije.

RIBE
Dnevni horoskop za 6. maj 2023. godine kaže da će Ribe imati veoma naporan dan. Ako ste navikli da sve dobijate lako i odmah, bićete razočarani. Moguća „štucanja“ u komunikaciji sa partnerom, ne razumete se oko jedne veoma važne stvari za zajedničku budućnost. Slobodne Ribe se prepuštaju strastima. Dobro se osećate.

Izvor: Mondo

Reklame