Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 25. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 25. mart 2023. godine vam donosi vedrine u vaše okruženje. Konačno ćete da odahnrte od obilnog posla sa dragim ljudima. Organizujte zanimljiv odlazak u prirodu ili ručak. Napunite baterije i dan završite sa osmehom. Partner vam je velika podrška, nemojte da budete škrti na emocijama.

BIK
Ljudima iz vašeg okruženja čini se da želite samo korist. U poslednje vreme ne marite da zauzvrat nešto date, što bi moglo da vam se obije o glavu. Obratite pažnju na ponašanje i teške reči kako ne biste došli u veće sukobe sa ljudima. To bi moglo i da se odrazi na vaš ljubavni odnos.

BLIZANCI
Tokom čitavog dana bićete u haosu sa mislima. Non-stop ćete vagati, presecati, a ako tako nastavite nećete ništa da uradite. Zastanite na sekund, udahnite duboko, radite stvari koje vas ispunjuju i družite se sa ljudima i rešenja i inspiracija će sami doći. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu. Ne očajavajte, Blizanci nikada nisu sami.

RAK
Nemojte da vas čudi ako vam raspoloženju bude loše u prvom delu dana. Vrlo je moguće da ćete ustati na levu nogu. Ne dozvolite sebi da ulazite u nepotrebne razmirice, pogotovo sa prijateljima i rodbinom. Očekuje vas malo iznenađenje od strane partnera, neki izlazak na omiljeno mesto…

LAV
Izađite iz monotonije i započnite nešto novo, to može da bude i hobi. Pomoći će vam da se pokrenete i bolje osećate. Posao vam je glavna muka ovih dana. Nemojte da trpite stvari koje ne morate. Ukoliko postoji mogućnost razmislite o promeni posla. Beg u prirodu će vam napuniti baterije i popraviti raspoloženje!

DEVICA
Danas je vaš dan! Zvezde vam donose dosta pozitivne energije i inspiracije. Iskoristite je maksimalno, okupite društvo ili porodicu i organizujte neku zanimljivu aktivnost. Slobodne Device imaće priliku za novo poznanstvo koje ima tendenciju da se pretvori u nešto više. Čuvajte se povreda!

VAGA
Dnevni horoskop za 25. mart 2023. godine vam savetuje da ne vodite uvek vi glavnu reč. Dopustite i drugima u vašem okruženju da kažu šta imaju. Inače biste sebe doveli u nezgodne situacije. Očekujte poziv iz inostranstva, to može da bude neko od starih prijatelja ili rođaka. Obratite pažnju na alergije!

ŠKORPIJA
Početak dana bi mogao da obećava! Trudite se da ne sudite knjizi po koricama, kako ne biste bespotrebno odbijali bliske ljude. Neko iz okruženja će vam ponuditi zanimljivu saradnju. Ukoliko ste nezaposleni i u potrazi za poslom, ovo je idealna prilika. Čak i i hobi kojim se bavite može da vam donese profit. Moguća je nesanica!

STRELAC
Ljudi oko vas primećuju da ste neaktivni. Ukoliko vas muči nešto, povlačenje u sebe nije rešenje. Vreme je da stari nazovete pravim imenom i priznate sebi u čemu grešite. Samo tako možete da napredujete. U ljubavi vam ruže ne cvetaju, obratite pažnju na tajne znake koje vam partner šalje. Pokrenite se i više vežbajte!

JARAC
Tokom čitavog dana osećaćete potrebu da svima sve govorite u lice. Skupilo vam se sve ono što vas je mučilo tokom cele nedelje. Obratite pažnju samo na koji način ćete neke stvari saopštite ljudima. Zvezde vam savetuju da se poslužite mirnijim i racionalnim tonom. Moguća je nesanica!

VODOLIJA
Obaveze su vas stigle, računi se gomilaju, a vi ne mrdate prstom. Em što se lenjost negativno odražava na vas, ona remiti i ljude u vašoj okolini. Pozovite omiljenu osobu i potražite joj savet. Zauzete Vodolije nek se više posvete partneru, dok će one slobodne da se bace u akciju. Trudite se da ne dajete lažne nade…

RIBE
Dnevni horoskop za 25. mart 2023. godine vam kaže da se ne obazirete na toksične ljude koji vam non-stop nešto pridikuju i kritikuju. Iako je kritika dobra stvar, jer iz nje učite, ovoga puta je preterana. Pričuvajte se i abrova, jer vrlo lako možete da ispadnete ni krivi ni dužni… Unosite više vitamina i pijete dovoljno vode!

Izvor: Mondo

Reklame