foto:pixabay

Dnevni horoskop za 14. januar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 14. januar 2023. godine preporučuje Ovnovima da dan iskoriste za druženje sa porodicom i bliskim prijateljima. Početak nove godine je bio turbulentan, potrebno vam je da se smirite, udahnete duboko i prikupite energiju. Više spavajte.

BIK
Bili ste previše zauzeti cele nedelje i danas ste odlučili da date sebi oduška i pošteno se odmorite. U popodnevnim časovima očekujte poziv za izlazak. Ako odbijete, pokajaćete se! Ovo bi moglo da bude veče koje ćete pamtiti. Moguća glavobolja, ne preterujte sa lekovima.

BLIZANCI
Imate velike planove za vikend, ali partner bi radije da se sklupča u krevetu i uživa u toplom domu, uz TV. Napravite kompromis, ovo nije razlog za svađu. Mogući su kvarovi u kući ili na kolima, ne sekirajte se – jednostavno platite popravku. Zdravlje je dobro.

RAK
Podrška porodice je sve što vam je danas potrebno. Suočavate se sa problemima na poslu, danas samo želite da odmorite „glavu“ i okružite se ljudima koji vas vole i podržavaju. Čuvajte se povreda, osetljiva su vam kolena.

LAV
Dok su drugi izmoreni nakon slavlja, hrane i pića, vi pucate od energije. Ako ste u prilici, ne bi bilo loše da otputujete, makar na izlet u prirodu. Tako punite baterije i okrepljujete dušu i telo. Partner krije neku tajnu. Ne upuštajte se danas u rasprave, ne dozvolite da vam išta pokvari dan.

DEVICA
Dnevni horoskop za 14. januar 2023. godine otkriće Devicama da su sve vreme imali pogrešno mišljenje o osobi koju odnedavmo poznaju. Ispostaviće se da imate saveznika, a ne rivala. Imate nalet kreativne energije, ne dozvolite da vas „prođe“. Ljubav je danas u drugom planu. Osećate se dobro.

VAGA
Moguće su komplikacije u odnosu sa partnerom. Koliko ste mogli odlagali ste razgovor o jednoj osetljivoj temi, danas ćete biti prinuđeni da kažete šta zaista mislite. Budite spremni na haos. Neće proći bez drame! Nervoza vas prati celog dana.

ŠKORPIJA
Razmislite o tome da zatražite pomoć profesionalca. Januar i praznici vam uvek teško padaju, a savete prijatelja više i ne čujete. Otkrićete da se doadate osobi koju ste nedavno upoznali. Niste spremni da uđete u vezu, ali nemojte da zauvek zatvorite ova vrata.

STRELAC
Ako ste u mogućnosti, priuštite sebi masažu ili odlazak u spa. Potrebno vam je da se oslobodite negativne energije koju ste akumulirali na poslu. Odnos sa partnerom je složen, udaljavate se, a odbijate da razgovarate o problemima. „Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji“, zapamtite.

JARAC

Danas će vas obradovati dobitak. Ne mora nužno da bude reč o novcu, moguće je da ćete dobiti poklon koji će vas razgaliti. Zadržite ovaj osećaj, ne dozvolite da vas poremete porodični problemi koji će iskrsnuti u večernjim satima. Za sve postoji rešenje, imajte to na umu.

VODOLIJA
Imate pune ruke posla! Subota je, ali vi ne mirujete, glava vam je „puna ideja“ i hrlite da ih sprovedete u delo. Ipak, zvezde savetuju da napravite selekciju šta vam je važno i pripazite da se ne „ispucate“. Ljubavna situacija je nepromenjena. Moguća je zubobolja, držite stomatologa na brzom biranju!

RIBE
Dnevni horoskop za 14. januar 2023. godine savetuje Ribama da „siđu sa oblaka“ i malo realnije sagledaju situaciju u kojoj se nalaze. Imate utisak da su drugi krivi za vaše neuspehe, preispitajte se. Ako se opustite i proširite vidike, mnogo više ćete uživati. Pomalo ste anksiozni.

Izvor: Mondo

Reklame