Foto: PIRO4D preuzeto sa Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine vam donosi pozitivna dešavanja. Iskoristite nalet energije za poslovni zadatak čiji ishod može da vam donese mnogo nego što ste očekivali. U ljubavi sve ide kako treba, oduševiće vas gest partnera ili osobe koja vam se dopada. Pojačajte unos vitamina.

BIK
Vaš dnevni horoskop vas savetuje da se više angažujete kada je posao u pitanju. Ukoliko želite napredak, pokrenite inicijativu. Finansijska situacija se stabilizuje. Niste sigurni šta želite u ljubavi, ali tuđe insistiranje će uticati na to da danas donesete odluku.

BLIZANCI
Zvezde vam donose konflikt sa bliskom osobom. Vaše ambicije se ne poklapaju, mada je plan na početku bio drugačiji. Zvezde kažu da ne donosite sud unapred, jer jedna zatvorena vrata otvaraju druga. Slušajte intuiciju. Veče provedite sa prijateljima, prijaće vam pozitivna energija.

RAK
Horoskop vas usmerava ka novim ljudima, poznanstvima i kontaktima. Traženi ste više nego ikada i lako osvajate ljude. Povoljan dan za sve one koji traže posao i koji imaju privatan biznis. Trzavice sa partnerom se nastavljaju, čini se da polako gubite volju da se trudite.

LAV
Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine vas savetuje da uradite nešto za partnera što odavno planirate. Slobodni, ne odbijajte poziv za izlazak ili zabavu. U poslu briljirate, pa vam trenutno i nije fokus. Željni ste da uanpredite privatni živoz. Izvesni su manji problemi sa leđima.

DEVICA
Mudrost je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Sačuvajte privatnost i budite diskretniji. Razmislite pre nego što donesete neke odluke u vezi sa poslom, kako se ne biste već danas pokajali. Očekujte pomoć neke mlađe osobe kojoj ste ranije izlazili u susret. Više spavajte.

VAGA
Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine kaže da ne zaboravljate ljude koji su bili uz vas kad vam je bilo najteže. Jake emocije su vas ponele, toliko da vam najbliži zameraju odsustvo. Obratite pažnju na ljude koji žele da budu u vašem društvu. Više se angažujte kada je posao u pitanju, pomalo ste se ulenjili.

ŠKORPIJA
Odlično se osećate, a dobra komunikacija vam donosi uspeh. Moguće je poslovno putovanje koje vam donosi niz novih važnih kontakata, ali i ponuda zbog kojih ćete biti ponosni na sebe. Privlačite pažnju suprotnog pola gde god da se pojavite. Prija vam tuđa pažnja, ali niste zainteresovani za više od toga.

STRELAC
Skloni ste svađi sa svakim ko vam se nađe na putu. Razmislite da li ste previše surovi prema osobama koje to ne zaslužuju. Vaše mišljenje danas može pogrešno da se tumači. Savet je da triput merite, a jednom sečete. Partner vas razume, ali niste raspoloženi za romantiku.

JARAC
Konačno ste dobili mali predah od poslovnih obaveza, ali vi kao da sami sebe kočite u užitku. Opustite se, zaboravite na obaveze i častite sebe zadovoljstvima. Osoba suprotnog pola vam sprema neko lepo iznenađenje, spremite se na viši korak u vezi.

VODOLIJA
Muči vas prošlost i neprestane negativne misli. Pokušajte da pronađete bilo kakav vid relaksacije, jer zvezde kažu da nemate oko čega da se brinete. Danas možete da očekujete vest koja će vas oraspoložiti, a koja vam donosi napredak u poslu. U ljubavi je sve kako treba.

RIBE
Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine kaže da se danas fokusirate na porodicu. Povoljan dan za sve koji žele da naprave promenu oko mesta stanovanja. Slobodne Ribe uživaju u pažnji od suprotnog pola, dok će zauzete imati blage trzavice. Čuvajte se prejedanja.

Izvor: Mondo

Reklame