Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 22. februar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 22. februar 2023. godine preporučuje Ovnovima da uđu u partnerski odnos sa ženskom osobom sa kojom su nekada u prošlosti sarađivali. Moglo bi da bude izuzetno profitabilno. Partner pokušava da dopre do vas, ali vi ste „ledeni“. Provodite više vremena na čistom vazduhu.

BIK
Velike porodične brige vas sprečavaju da se u potpunosti podvetite poslu. Najbolje bi bilo da uzmete slobodan dan, ako ste u mogućnosti. Zamerate partneru da vam ne pruža dovoljnu podršku, ali još niste spremni za ozbiljan razgovor. Puni ste besa i jedva ga kanališete. Iscrpljeni ste, prvenstveno psihički.

BLIZANCI
Posao trpi zbog vaše neozbiljnosti. Danas dobijate poslednje upozorenje, na vama je da vidite kako ćete dalje. Ako ste nezadovoljni pozicijom, poštenije je da napustite firmu i tražite nešto bolje. Ne vidite partnera realno, pazite da vam se ova zaslepljenost ne obije o glavu. Moguća prehlada.

RAK
Pomalo se „folirate“ pred kolegama i pravite da ne znate stvari koje su vam „u malom prstu“. Ne želite da drugima otkrivate svoje tajne. Pazite kako gradite odnose u kolektivu. U ljubavi je situacija idilična. Ovde nema potrebe za igricama, partner vas obožava. Zdravlje je dobro, ne dozvolite da vam opadne imunitet.

LAV
Nakon perioda stagnacije, sada ste puni elana da osvojite nove „teritorije“ na poslu. Oni koji su vas potcenili, grdno su se prevarili jer ste sposobni za velika dela. Lavovi rođeni u trećoj dekadi bi mogli da naprave „čistku“ u vezi. Konačno se zauzimaju za sebe. Zdravlje je dobro.

DEVICA
Dnevni horoskop za 22. februar 2023. kaže da će Device napraviti zaokret u karijeri. Moguće je da će preći na neku drugu poziciju koja je samo posredno vezna za posao kojim se sada bave. Srećno! U ljubavi ste strastveni, partner vas teško prati. Slobodne Device započinju tajnu vezu. Moguće su alergije.

VAGA
Klonite se tračeva na poslu, oni koji ogovaraju druge, rade to i vama iza leđa. Moguć je dobitak, naplatićete neke svoje usluge preko muške osobe sa kojom ste sarađivali. Partner vas obožava, ali vi niste spremni da podignete vezu na viši nivo. Mogući su problemi sa digestivnim traktom.

ŠKORPIJA
Situacija na poslu nepromenjena, promene koje ste očekivali nisu se desile. Strastveni ste, ali i ljubomorni, to bi moglo danas da vam napravi veliki problem sa partnerom. Pokušajte da zauzdate svoju nervozu, poslušajte šta voljena osoba ima da vam kaže. Dobro se osećate, čuvate se virusa i samo tako nastavite.

STRELAC
Neka sitna nezadovljstva izlaze na videlo, ali žalite se pogrešnoj osobi. Vaše kritike bi mogli da čuju oni koji to ne bi trebalo da znaju. Svesni ste da treba da prelomite u vezi, da donesete važnu odluku, a danas će partner zahtevati od vas da se izjasnite. Nemarni ste prema zdravlju, potrebno je da poradite na imunitetu.

JARAC
Ako vam danas ponude da potpišete neke papire, bilo bi bolje da izbegnete. Moguće je da bi se potkrala neka greška koja bi vam u budućnosti nanela štetu. Savršen dan za ljubav i uživanje sa partnerom. Ako ste slobodni, ne propustite poziv za izlazak i druženje. Sve je moguće! Zdravlje je dobro.

VODOLIJA
Projekat na kom radite se odvija po planu. Nemojte da dozvolite da vas sitne prepreke zaustave. Pomalo ste sebični, ne dopada vam se što partner uključuje druge u vaš život. Ovakvo ponašanje vam nije svojstveno, pa bi bilo korisno da se zapitate zašto se tako osećate. Zdravlje bez većih promena.

RIBE
Dnevni horoskop za 22. februar 2023. godine će doneti otrežnjenje Ribama. Visoko sebe cenite, i to je generalno dobro, ali u nekim situacijama preterujete. Delujete drugima arogantno, velika je verovatnoća da će vas kritikama spustiti na zemlju. Pustite partnera da vas razmazi. Ne morate sve sami. Bolovi u leđima.

Izvor: Mondo

Reklame