Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 28. avgust 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 28. avgust 2023. godine vam donosi novi početak na poslovnom planu. Uvidećete nove prilike i sklopiti korisna poznanstva. Slobodni Ovnovi uželeće se romanse, a moguće je više odnosa u isto vreme. Zauzeti nek se više posvete partneru.

BIK
Početak dana napet. Pripazite na odnose u kući. Danas ste veoma impulsivni, te vas svađe neće zaobići. Ugrizite se za jezik pre nego što izgovorite oštre reči prema najbližima. Očekuje vas manja novčana dobit ili zakasnele transakcije. Unosite više tečnosti.

BLIZANCI

Tokom čitavog dana obratite pažnju na komunikaciju. Retrogradni Merkur će posebno da se odrazi na vas. Proveriti svaku informaciju pre nego što je prenesete dalje. U ljubavi turbulentno. Poželećete da se osamite.

RAK

Posao vam u poslednje vreme ne ide od ruke. Neodstaje vam motivacije. Potražite je u stvarima koje vas ispunjuju ili razmislite o novim poslovnim prilikama. Na udaru će biti zaljubljeni Rakovi. Ne dozvolite da vas neko iskorišćava.

LAV

Ukoliko ste nedavno započeli novi posao ili projekat, budite obazrivi. Očekuju vas prepreke ili loš glas. Radite marljivo i vaš trud i rad će pokazati da vredite. Moguće su glavobolje. Izbegavajte boravak napolju po najvećim vrućinama.

DEVICA

Previše ste samokritični. Dajte sebi šansu da pogrešite i iz tih grešaka naučite. Tokom celog dana nećete biti previše raspoloženi. Moguća je i malaksalost. Vreme je da okrepite sebe vitaminima i više odmarate.

VAGA

Dnevni horoskop za 28. avgust 2023. godine vas upozorava da ne verujte svakakvim obećanjima. Previše se držite reči drugih ljudi, a onda se razočarate. Ovih dana oslonite se više na sebe. U ljubavi vam nedostaje podrška partnera. Dajte mu to do znanja!

ŠKORPIJA
Mogući su problemi sa dokumentacijom, komunikacijom i sklapanjem ugovora. Ne žurite sa donošenjem odluka. Bolje da se strpite još malo, nego da napravite sebi probleme. Jedna osoba vam osvaja srce. Ne žurite!

STRELAC

Čini se da su kockice došle na svoje mesto, ali vi ste i dalje nezadovoljni. Pokušajte da porazgovarate sa sobom i shvatite šta vam nedostaje. Umesto da se fokusirate na velika zadovoljstva, krenite od manjih. Pažljivo sa novcem!

JARAC

Danas vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja. To bi moglo da zasmeta vašim najbližim. Neke stvari ne mogu na silu. Pomirite se sa tim i fokusirajte na sebe. Prijaće vam odlazak u prirodu i više fizičke aktivnosti.

VODOLIJA

Ovih dana dosta razmišljate o prošlosti. Retrogradni Merkur vas preispituje, ali se trudite da ne odlutate previše. Čeka vas dosta obaveza. U ljubavi vam nedostaje zdrave komunikacije sa partnerom. Poradite na tome.

RIBE

Dnevni horoskop za 28. avgust 2023. godine vam donosi probleme sa tehnikom i novim poduhvatima. Bolje se strpite još malo sa kupovinom i planovima, pogotovo ako renovirate kuću. Neće vam ići ništa od ruke. Pazite na šta ulažete novac, kako bi vam se u budućnosti vratio.

Izvor: Mondo

Reklame