Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 14. avgust 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 14. avgust 2023. godine vam donosi brigu oko finansija, ali poteškoće mogu da budu lako rešive ako prihvatite pomoć. Savet je da se danas ne inatite, već da iskoristite priliku koja vam se pruža. Zadovoljni ste u ljubavi, ali će vas iznenaditi predlog partnera.

BIK
Vaš dnevni horoskop vas savetuje da današnji dan provedete u relaksaciji. Naglašen je aspekt hedonizma, potrebno vam je da razmislite o daljim koracima kada je posao u pitanju. Možete očekivati primamljivu ponudu, mnogi Bikovi će izaći iz zone komfora. Ljubav vam trenutno nije u fokusu.

BLIZANCI
Zvezde vam donose sukob mišljenja sa osobom sa kojom ste nedavno počeli da sarađujete. Horoskop kaže da će današnji konflikt biti lekacija o mešanju posla i prijateljstva. Zauzetima sledi romantično veče, dok će slbodoni Blizanci imati mogućnost da upoznaju osobu koja je veoma uspešna.

RAK
Horoskop vas usmerava na raskrnicu, a to znači samo jedno: donošenje važne odluke. Okolina će imati ogroman uticaj na vas. Pred vama su odricanja, ali krajem dana dobijate vest koja će vas oraspoložiti. Prijaće vam pažnja partnera ili osobe koja vam se dopada, posvetite joj se.

LAV
Dnevni horoskop za 14. avgust 2023. godine vas savetuje da se ne rasipate novcem. Mogući su iznenadni troškovi, a nije povoljan dan za pozajmice i kredite. Zahladneli odnos sa partnerom donosi velike promene u odnosu, dok će slobodnim Lavovima prijati komunikacija sa nekim putem društvenih mreža.

DEVICA
Želja za uspehom je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Ambicija vam je izražena više nego ikad, zbog čega će današnji dan proteći u redu, radu i disciplini. Već krajem dana dobijate nagradu ili priliv novca. Ljubavna situacija vas čini poletnim, uživajte!

VAGA
Dnevni horoskop za 14. avgust 2023. godine vas savetuje da se ne poveravate olako svima. Međuljudski odnosi su pod znakom pitanja, a loša komunikacija može da dovede do niza nesporazuma. Suzdržite se ishitrenih reakcja. Velika ljubavna promena predviđa se svim Vagama – i slobodnim i zauzetim!

ŠKORPIJA
Samopouzdanje je danas vaš glavni adut. Odličan dan za Škorpije koje traže posao ili promenu na radnom mestu. Harizmom lako ubeđujete sagovornike, bliske osobe i osobe koje su veoma uspešne. Pred vama su veliki izazovi u karijeri, a zbog broja obaveza, danas ste pravi vojnik. Više spavajte.

STRELAC
Obuzima vas današnje neraspoloženje, niste zadovoljni svakodnevicom. Skloni ste konfliktima, vodite računa da ne eskaliraju, naročito sa kolegama sa posla. Čeka vas ozbiljan razgovor sa partnerom, vi ćete biti incijator. Provedite veče sa prijateljima, napunite baterije.

JARAC
Puni ste pozitivne energije, a takve događaje i privlačite. Povoljan dan za papirologiju, saradnju sa strancima ili posao koji je vezan za inostranstvo. Ljubavne trzavice vas bude iz „zimskog sna“. Dugo želite pomak, a danas ćete preduzeti važne korake.

VODOLIJA
Slobodnim Vodolijama se smeši zanimljiva romansa na kraćem putovanju ili sa osobom koju upoznaju preko zajedničkih prijatelja. Budite otvoreni za komunikaciju, zvezde kažu da je nova ljubav na pomolu. Zauzete Vodolije mogu da očekuju lep gest partnera. U poslu sve teče kako treba.

RIBE
Dnevni horoskop za 14. avgust 2023. godine kaže da danas imate potrebu za izolacijom. Ne prijaju vam mnogobrojni pozivi i poruke. Budite otvoreni da saslušate bliske ljude, vratiće vam se višestruko. U ljubavi sve ide kako treba, organizujte zajedničko putovanje ukoliko ste u mogućnosti.

Izvor: Mondo

Reklame