Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 24. novembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 24. novembar 2023. godine donosi mir Ovnovima. Kraj radne nedelje biće u znaku olakšanja i opuštanja. Provodite više vremena u društvu voljenih bića, potrebna vam je njihova dobra energija. Slobodne intelektualno privlači osoba koja je zauzeta. Budte obazrivi.

BIK
Konačno predah za vas, dragi Bikovi. Poslednjih nedelja imate utisak da vam se sve „sručilo“ na glavu, dnevni horoskop kaže da danas konačno počinje nova, bolja i srećnija faza. Ukoliko vas muče ljubavni problemi, najbolje bi bilo da ne reagujete ishitreno. Pustite da vam se misli slegnu. Rešenje će vam se javiti.

BLIZANCI
Dnevni horoskop šalje upozorennje Blizancima – čuvajte se danas spletki na poslu. Neko pokušava da vas diskredituje. U ljubavi su, takođe, mogući problemi. Zauzeti ponovo iz „fioke nezaborava“ izvlače stari problem. Da li ćete ovog puta uspeti da ga prevaziđete? Slobodni doživljavaju poraz. Lekcija koju treba da nauče.

RAK
Potrudite se danas da obavite sve obaveze na poslu, ne ostavljajte ništa za vikend. Zauzeti Rakovi su pomalo nezadovoljni rutinom u koju je njihova veza ušla Slobodni raspoloženi za flert, ali nigde „materijala“ na vidiku… Mogući su iznenadni troškovi, dnevni horoskop savetuje da se ne opirete.

LAV
Dnevni horoskop savetuje Lavove da private ponudu za dodatni posao. Novac će vam dobro doći, zvezde kažu da vas očekuju neki kvarovi u kući. Ukoliko ste u dužoj vezi, biće ovo dobar dan za ljubav. Očekujte poklon od partnera. Slobodni maštaju o bivšoj simpatiji. Ne idealizujte je, setite se zato se ta priča završila.

DEVICA
Dnevni horoskop za 24. novembar 2023. predlaže Devicama da uzmu „kormilo“ u svoje ruke i ne oslanjaju se previše na savete kolega. Nisu uvek dobronamerni. Romansa je na pomolu, ukoliko ste slobodni. Nemojte da budete sitničavi, dajte šansu toj osobi da vam se približi. Kod zauzetih bez većih promena. Proverite krvnu sliku.

VAGA
Očekujete kritike danas, na „tankom ste ledu“ bog raznih propusta, najviše neodgovornosti. Moraćete da promenite pristup radu, inače… Ne piše vam se dobro. Zauzeti u ljubavnoj drami, treća osoba je umešala prste? Slobodni ne pristaju na kompromise, traže „pravu“ ljubav, koliko god to trajalo. Dnevni horoskop savetuje da ojačate imunitet.

ŠKORPIJA

Imate priliku da stavite tačku na poslovmi odnos koji vas ne zadovoljava. Dnevni horoskop kaže da je ponuda je odlična, ali ima i nekih stvari zbog koji se kolebate. Ostavite da vam odluka „odleži“ preko vikenda. Slobodni, da li ste se zapitali zašto vam se bivša ljubav stalno vraća u život? Nemojte da budete toliko rigidni. Zauzeti uživaju u harmoniji. Zdravlje je doro.

STRELAC
Dnevni horoskop savetuje – ne pristajte na kompromise, bolji ste od uslova koje vam nude! Dakle, zvezde su veoma jasne kad je reč o karijeri – Strelčevi, slede vam bolje prilike, nemoje sada da se povlačite. Zauzetima jedna osoba golica mašti. Na opasnom ste terenu. Da li vredi sve „baciti niz vodu“? Proverite krvni pritisak.

JARAC
Budite malo pozitivniji i privući ćete lepe stvari u svoj život. Dnevni horoskop predlaže zauzetim Jarčevima da povedu ozbiljan razgovor sa partnerom, večeras je idealno veče. Pre nego što se upustite u krupnije planove, morate da budete sigurni da želite isto. Samo hrabro! Moguć je priliv novca od nekog člana porodice.

VODOLIJA
Dnevni horoskop upozorava Vodolije – razmislite malo o tuđim osećanjama pre nego što „otvorite usta“ ili nešto uradite. Sebičnost vam nije strana, ali ovog puta biste mogli da ostavite loš utisak u kolektivu. Slobodni imaju priliku da provedu strastveno veče sa osobom koja ih privlači. Zauzeti nisu zadovoljni trenutnom situacijom, ali nisu spremni za promene.

RIBE
Dnevni horoskop za 24. novembar 2023. ima ohrabrujuće vesti za Ribe – vaš trud će uroditi plodom, slede unosne ponude. Budite mudri, nemojte da donosite odluke ishitreno. Zauzete Ribe uživaju u harmoniji, ali slobodnima „oči na vrh glave“… Savet zvezda je da se ne zalećete. Uživajte u trenutku i nemojte da pravite planove.

Izvor: Mondo

Reklame