foto:pixabay

Blizanci deluju dinamično, Lavu će prijati više sna, Vaga je pod stresom, Jarac je dobrog zdravlja

OVAN

Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak i zbog toga preuveličavate svoje zahteve. Bez obzira na iscenirano ponašanje, dobijate podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup. Moguć premor.

BIK

Ne možete sve držati pod budnim okom. Bolje je da planirate ljubavni susret ili zabavu u društvu voljene osobe.Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi..

BLIZANCI

Delujete dinamično i snalažljivo pred svojom okolinom, tako da dobijate komplimente na različitim stranama. Važno je da ostavite dobar utisak na saradnike. Nemate tegoba..

RAK

Osećate potrebu da zavedete red u poslu, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Ispravite svoje propuste, pre nego što izgubite naklonost kolega.Napeti ste.

LAV

Nema razloga da se osećate nesigurno zbog nekih događaja ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da pravilno objasnite svoje namere. Prijaće Vam opuštanje i više sna.

DEVICA

Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu koji nije izvestan ili o pogrešnoj osobi, koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu.Nervoza.

VAGA

Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem, razmislite o posledicama nakon rivalstva.. U stresu ste.

ŠKORPIJA

Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe, prijaće Vam. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline..Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC

Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.Prijaće Vam više sna.

JARAC

Nije Vam jasno da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum u poslovnom dogovoru. Saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu.Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

Sad ste već smirili svoje strasti kad je reč o poslu. Treba vam da se dobro zabavite pa s tom idejom se bacate na organizovanje zajedničkog izlaska sa prijateljima.

RIBE

Zanimljivo je kako se volja za potpunim predavanjem poslu ukazuje samo kad osetite mogućnost za ostvarenje nekog od vaših ciljeva.Glavobolje.

Izvor: Kurir