Foto: Pixabay

Jarac srećan, Vaga našla svoj mir, Bik uspešan, Vodolija zadovoljna

OVAN

Moguće je da poslovni partner nije pokazao dovoljno inicijative, što vam se u ovom trenutku ne dopada. Javlja vam se osoba sa kojom ste imali flert ranije, u prošlosti. Povedite računa o bubrezima i bešici.

BIK

Moguće je da na vašem radnom mestu vlada faza velikih promena i da tražite način da se prilagodite. Pokušajte da razgovarate o svemu što vas muči iskreno sa vašim partnerom. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Nije preterano povoljan period za bilo kakve veće promene na polju posla, najbolje bi bilo da sve ostane po starom. Pred vama su lepa dešavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali. Problemi sa tahikardijom.

RAK

Nije preterano povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. Uznemireni ste i imate osećaj da neke stvari u vezi partnera nisu kako treba. Mogući problemi sa stomakom.

LAV

Pred vama su manje dileme koje će se razreiti brže nego što mislite. Okolnosti na ovom planu vam idu u prilog. Moguće je da nekad delujete preterano nervozno u komunikaciji sa voljenom osobom.Bolovi u grlu.

DEVICA

Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove. Generalno biste danas trebali više da pazite na svoje finansije. Ako ste slobodni, niste posvećeni traženju novog partnera u ovom periodu. Proverite štitnu žlezdu.

VAGA

Pred vama je generalno veoma povoljan dan. Imaćete sreće pri bilo kom poslovnom poduhvatu. Situacija na ljubavnom planu je promenljiva i nikako da ostvarite stabilnu vezu. Moguće je da vas muči loša probava.

ŠKORPIJA

Pokazujete svoje interesovanje za nove poslovne projekte i dajete svoj maksimum na ovom planu. Iskreni ste prema osobi koju volite i od srca joj pokazujete svoje mišljenje. Mogući su problemi sa zglobovima.

STRELAC

Moguće je da rešenja za svoje dileme nalazite onda kada ste mislili da je prekasno. Sve konačno dolazi na svoje mesto. Između vas i voljene osobe postoji veoma velika sličnost u svakom pogledu. Osetljivost vratnog dela kičme.

JARAC

Možete da očekujete generalno miran dan tokom kojeg nećete imati previše obaveza. Pred vama je zanimljiv period. Možete da se naadte veoma lepoj vezi sa osobom rođenom u znaku Raka ili Bika. Nervna napetost.

VODOLIJA

Vreme je da prihvatite da ste u nekim stvarima grešili više nego što želite da priznate. Sada je vreme da sve ispravite. Iako ste više puta bili razočarani u voljenu osobu nastavljate da joj dajete nove šanse. Zdravlje je dobro.

RIBE

Veoma povoljan period za posao je pred vama, pa se potrudite da ga iskoristite na pravi način. Moguće je da vam je teško da se opustite pored voljene osobe jer imate neke lične nesigurnosti. Muče vas hronični problemi.

Izvor: Kurir

Reklame