Foto: Pixabay
Reklame

Rakove očekuju trzavice na polju ljubavi, Ovnovi će ostvariti napredak na poslu, Vodolije su odličnog zdravlja

OVAN

Moguće je potpisivanje ugovora ili sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva. Želite da napravite promene kada je u pitanju ljubavna situacija. Konačno imate novu simpatiju. Bilo bi dobro da izbegavate cigarete.

BIK

Finansijska situacija vam je promenljiva i iz tog razloga ste pod velikim stresom u ovom periodu. Želite da pokažete voljenoj osobi da ste tu za nju bez obzira na sve. Povoljan je period za početak dijete.

BLIZANCI

Pokušajte da dođete do kompromisa sa poslovnim saradnicima. Vreme je da na ovom polju napravite neke manje ustupke. Imate utisak da voljena osoba nema uvek dovoljno razumevanja za vas. Skloni ste depresiji.

RAK

Slušajte svoju intuiciju i potrudite se da budete posvećeni svom poslu. Uskoro vas očekuju dobre promene. Nije povoljan dan kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete biti razočarani partnerom. Problemi sa nervima.

LAV

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite napredovanje na polju posla i da ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju. Pojavljuju se novi problemi koji vam remete odnos sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža.

DEVICA

Nije povoljan dan za vaš posao. Dosta toga bi moglo iznenada da vam se zakomplikuje. Moguće je da ćete na ljubavnom polju imati neke neočekivane preokrete u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Izbegavajte alkohol.

VAGA

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove. Deluje vam da ćete u odnosu sa voljenom osobom imati neke problem jer se on ne ponaša sasvim fer prema vama. Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Razmišljate o pokretanju novog posla koji bi u budućnosti mogao da vam donese dobru zaradu. Dolazite do prilike da se upoznate sa novom osobom koja će vam na prvi pogled biti privlačna. Stanje je sve bolje.

STRELAC

Dolazite do pozitivnih okolnosti na polju posla. Moguće je da ćete rešiti neke probleme koje ste imali ranije. Nakon susreta sa osobom koja vam se dopada biste mogli da imate dosta novih emocija. Problemi sa nogama.

JARAC

Moguće je da st preopterećeni obavezama na ovom polju i da vam je jako teško da nađete slobodnog vremena. Možete da očekujete dobar i lep odnos sa voljenom osobom. Imate višak energije, prijaće vam trening.

VODOLIJA

Možete da očekujete novu priliku za promenu radnog mesta koja ć vam odgovarati. Možete da očekujete priliku za poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Odlično zdravlje.

RIBE

Radite vredno i važno vam je da na polju posla postignete najbolje rezultate. Možete da očekujete povoljan period. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom rešite probleme. Bavite se sportom!

Izvor: kurir