Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 26. februar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 26. februar 2023. godine vam savetuje da ne gledati na stvari tamnim očima. Iako vam je trenutno teško, tek vas čeka preokret. Kako zarčite tako i privlačite, zato pokušajte da radite stvari koje volite i okružite se dragim ljudima.

BIK
Početak dana mogao bi da vam donese jednu novu poslovnu saradnju od koje biste mogli da imati dobiti. Upoznaćete osobu koja će da vas oduševi svojom pojavom. Neko blizak će vas izbaciti iz takta, brojite do tri… Mogući su problemi sa mišićima i kičmom.

BLIZANCI
Zvezde vam danas savetuju da promenite ugao gledanja. Dosta ste „zurili“ u jednu tačnu, sada je vreme za promene! Previše razmišljate, a malo delate. Nije loša ideja da se fizički više aktivirate kako biste dobili na motivaciji. Ljubavni odnos začinite novitetima. Pažnje nikad dosta!

RAK
Uvek je dobro hladne glave da porazmilsite o svemu. Ovo je taj dan! Radite stvari koje vam prijaju, počastite sebe nečim, obiđite omiljeno mesto ili jednostavno uživajte sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje druženje sa simpatijom.

LAV
Nisu vam sve „bubice“ na broju, brinete o stvarima na koje ne možete da utičete. Umesto toga radite stvari najbolje što možete i trud će se isplatiti. Na pamet će vam pasti jedna osoba, nije loša ideja da je pozovete na neobavezno druženje. Obratite pažnju na ishranu!

DEVICA
Strepite da partneru kažete stvari koje vam smetaju kako ga ne biste odbili od sebe. Pronađite idealan trenutak i lepo mu objasnite u čemu greši. Mogući su dodatni troškovi, te ih do kraja meseca ravnomerno rapsoredite.

VAGA
Dnevni horoskop za 26. februar 2023. godine vam poručuje da ne okružujete sebe toksičnim ljudima. Upićete njihovu negativnu energiju, a onda niste ništa uradili… Idealan je trenutak da ponovo aktivirate svoje zaboravljene ambicij i hobije. Videćete kako vam prijaju.

ŠKORPIJA
Inat nikome nije dobro doneo, zato ga bolje batalite. Zvezde vam savetuju da dobro razmilsite o budućim planovima. Ne prepuštajte sve slučaju! Neko iz komšiluka će vam dati neobičnu ponudu. Razmislite koliko vam to ide u prilog. Proverite štitnu žlezdu ako ste naglo smršali!

STRELAC
Imate osećaj ako da konstantno radite stvari, a ne vidite pomaka… Budite strpljivi i više se krećite među ljudima. To bi moglo da vam otvori nove vidike i poznanstva. Partner je postao netrpeljiv, porazgovarajte sa njim u četiri oka i zajedničkim snagama rešite sve nedoumice. Zdravlje dobro!

JARAC
Previše se zalažete za druge, a premalo za sebe. Želite svima da udovoljite, ali to bi drugi mogli da iskoriste. Vreme je da drugima date do znanja da cenite sebe i svoj rad. Zvezde vam savetuju da jasno odvojite poslovno od privarnog. Proverite krvni pritisak!

VODOLIJA
U prvoj polovini data daćete sebi malo oduška i to je u redu, ali se trudite da vam vaša ležernsot ne pređe u naviku. Sada je idealan trenutak da se pokrenete i „uhvatite“ zamah. Kreativni ste, ali nikako to da ispoljite. Okružite se ambicioznim ljudima i videćete napredak.

RIBE
Dnevni horoskop za 26. februar 2023. godine vam poručuje da se više aktivirate oko obaveza. Ne zaboravite na rokove i obećanja koja ste dali. Očekujte jedan zanimljiv poziv na druženje. Doterajte se, naoružajte osmehom i uživajte u ostatku dana.

Izvor: Mondo

Reklame