Foto: Pixabay

Blizanci mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo, Vage muči situacija na polju ljubavi, Škorpije neka povedu računa o imunitetu 

OVAN

Očekuju vas nešto veći troškovi ali generalno ne biste trebali da se brinete previše. Moguće je da voljena osoba pokušava da vam pomogne oko rešavanja poslovnih dilema. Možete da se oslonite na nju. Preporuka je da krenete na dijetu.

BIK

Nisu vam povoljni aspekti za polje posla. Danas ćete biti korisniji i sebi i drugima ako budete uzeli slobodan dan. Prilično ste razdražljvi i skloni svađama i kada za to ne postoji dovoljno dobar razlog. Odmarajte što više.

BLIZANAC

Napetost koju osećate pokušajte da prevaziđete pre nego što vam unutrašnji nemiri izazovu poslovne probleme. Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Bika. Sem nervoze nema većih problema.

RAK

Niste zadovoljni poslovnim rezultatima koje ste ostvarili i smatrate da možete da postignete mnogo više od toga. Niste spremni da sa voljenom osobom napravite kompromise i dolazi do problema. Nervoza vas prati.

LAV

Preporuka je da se ne upuštate u bilo kakve konflikte jer tokom današnjeg dana samo vi možete biti na gubitku. Možete da očekujete da će voljena osoba pokazati da je počela polako da se hladi od vas. Povedite račina o krvotoku.

DEVICA

Nije povoljan dan za bilo kakvu vrstu formalnosti. Najbolje bi bilo da odložite one poslove koje možete. Prija vam osećaj slobode koji imate i niste još uvek spremni da se ozbiljno vežete za nekoga. Smanjite unos masne hrane.

VAGA

Zabrinuti ste za svoje finansije ali rešenje će vam doći u onom trenutku u kom to budete najmanje očekivali. Emotivna situacija je veoma komplikovana i to vas čini nervoznim. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Preporuka je da danas ne pokrećete važne projekte niti da se upuštate u bilo kakve ključne pregovore. Ukoliko ste razmatrali ideju da se razvedete, moguće je da će vam partner potvrditi da i on to želi… Pazite na imunitet.

STRELAC

Biće vam potrebno mnogo energije da biste završili sve poslovne obaveze koje čekaju na vas. Neodlučni ste i ne osećate da bi bilo koja osoba koju poznajete bila dobar izbor za vas. Muči vas nervoza danas.

JARAC

Svojim pozitivnim stavom ćete postići promene za koje bi neko drugi mogao da kaže da nisu moguće. Partner vam je maksimalno posvećen i uživate kada ste zajedno. Povoljan je dan za nova poznanstva. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite uspeh u projektu kojem ste već duže vreme posvećeni. Preko kruga prijatelja dolazite do upoznavanja sa osobom u koju se zaljubljujete. Osećate se dobro.

RIBE

Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu kada je u pitanju promena posla. Moguće je da ste spremni da nađete novu ljubav! Preboleli ste starog partnera i želite novu vezu. Prijala bi vam masaža.

Izvor: Kurir

Reklame