Foto: Pixabay

Vodolije srećne, Strelacu uspešan, Ribe zbunjene, Jarac uzbuđen, Lav nesiguran

OVAN

Očekuju vas manje komplikacije na poslovnom polju danas. Izbegavajte nepromišljene sukobe. Dvoumite se oko svojih emotivnih odluka. Niste uvek sigurni kako treba da postupite na ovom polju. Koža vam je sklona iritacijama.

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Sve teče onako kako ste planirali. Imate grižu savesti koja utiče na vaš odnos sa voljenom osobom. Vreme je da poradite na iskrenosti. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Možete da očekujete novu poslovnu priliku. Posvetite se svojim obavezama i bićete zadovoljni. Moguće je pomirenje sa osobom iz prošlosti. Imate veliku želju da se posvetite jedno drugome. Bolovi u grlu.

RAK

Uspešno rešavate probleme na poslu. Uskoro može da vam se ukaže prilika i za neko novo putovanje. Očekuje vas prilika da osobi koju volite pokažete svoja iskrena osećanja. Čuvajte se prehlade. Jačajte imunitet.

LAV

Niste spremni za drastične promene. Želite da sačuvate stabilnost na vašem radnom mestu. Voljena osoba će pokazati da sa vama želi ozbiljniju vezu. Moguće je da ćete se i veriti. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Moguće je da se nalazite u situaciji koja od vas zahteva promene nekih navika na poslovnom polju. Partner pokazuje da je spreman da vam se maksimalno posveti planovima za zajedničku budućnost. Manji pad imuniteta.

VAGA

Uspešno ćete obaviti sve ono što želite na ovom polju. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti jako povoljan. Moguće je da ćete upoznati osobu koja prema vama pokazuje mnogo emocija. Nema problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Niste spremni za nove poteze u poslovnom smislu. Za sada očekujete mirniji period. Želite da odete korak dalje sa voljenom osobom. Moguće je da ste počeli da maštate o deci. Smanjite stres koji negativno utiče na vas.

STRELAC

Očekuje vas period koji će vam doneti priliku za nov posao. Dobre promene su pred vama! Ukoliko ste slobodni, nov susret vam donosi mnogo sreće i zadovoljstva danas. Povećajte unos vitamina u narednom periodu.

JARAC

Uspešno ćete rešiti sve ono što vam je na poslovnom polju predstavljalo problem. Nedostaje vam iskrena komunikacija sa partnerom. Moguće je da osećate da ste se na neki način udaljili jedno od drugoga. Generalno dobro zdravlje.

VODOLIJA

Neke greške na polju posla kod vas mogu da donesu veće posledice. Potrudite se da ipak poradite na koncentraciji. Moguće je da vam nije baš lako da sa ljubavnim partnerom rešite probleme. Posetite lekara.

RIBE

Nekada imate utisak da nećete sami moći da rešite poslovne probleme. Ne brinite jer vam pomoć uskoro stiže. Odnos između vas i voljene osobe je veoma promenljiv i nestabilan u ovom periodu. Problemi sa stomakom.

Izvor: Kurir