Foto: Pixabay
Reklame

Ovan tužan bez posebnog razloga, Ribe zanemaruju poslovne obaveze, Jarac depresivan

OVAN

Ni danas niste u svom najboljem izdanju. Loše ste volje, ni sami ne znate zašto. Povremeno vas obuzme tuga bez vidljivog razloga. Hranite se zdravije.

BIK

Pod stresom ste, danas ćete se u obavezama naći i više nego što možete da zamislite, pa se preporučuje da pokušate zadržati hladnu glavu. Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Pojačaće se vaša potreba da na druge ostavite jak utisak, pa ćete to uraditi i  kad je o vašem izgledu reč. Hranite se zdravije.

RAK

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje, kao dobar signal koji može da preraste u niz prijatnih situacija. Odlično se osećate.

LAV

Naprosto ste neodoljivi i to sada koristite da uspostavite harmonične odnose sa ljudima. Na vaš račun će pristizati brojni komplimenti, a vi ćete ih sa uživanjem prihvatati. Zdravlje dobro.

DEVICA

Vi ste skloni da se povlačite u svoj svet, jer tu na neki način uspevate da povratite svu onu energiju koju na poslu izgubite. Imunitet je u slabljenju.

VAGA

Da biste zadovoljili sve svoje potrebe za komuniciranjem , vama je neophodan jedan užurban tempo rada, sa puno telefonskih poziva i prepiske. Kad ste u obavezama preko glave, osećate se živim! Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Nervozni ste i to se na vama i te kako primećuje, pa očekujte brojna pitanja drugih ljudi, koji su već po malo zabrinuti za to vaše stanje. Niste u kondiciji.

STRELAC

Danas ste veoma osetljivi. Lakše vam je da shvatite ljude i da se unesete u njihove probleme. Spremni ste da pomognete svakome ko danas vašu pomoć zatraži. Problemi sa sinusima.

JARAC

Zapali ste u jednu učmalu fazu u kojoj nemate nikakvih dešavanja , a niste voljni da se pokrenete i nešto učinite. Nervozni ste.

VODOLIJA

Danas ste više raspoloženi za druženje, nego za neke konkretne aktivnosti. Vi znate kad treba da usporite i sad to upravo pokazujete. Kontrolišite pritisak.

RIBE

Okolina nije navikla na vaše opuštenije ponašanje kad je o poslu reč. Pitaju šta se s vama događa. Umesto da se ljutite, prepustite se onom što vam prija i uživajte. Preosetljivost.

Izvor: Kurir

Reklame