Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 29. jun 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 29. jun 2023. godine vam donosi mali nesporazum na poslu. Obratite pažnju na proverene informacije i ne trčite pred rudu. Moguće su sumnje u partnera. Ne držite ništa u sebi, već obavite razgovor u četiri oka. Obratite pažnju na alergije!

BIK
U redu je da imate „zaštitini zid“ oko sebe, ali ne prema bliskim ljudima. Vreme je da se više posvetite sebi, ali i ljudima koji su uvek tu za vas. Što se tiče novca, budite strpljivi. Ne zadužujte se bez preke potrebe. Uskoro vas očekuje priliv. Ubacite redovnu fiziku aktivnost u svakodnevicu. Prijaće vam!

BLIZANCI
Sve što je brzo, to je i kuso! Danas se ova poslovica posebno odnosi na vas. Ne brzajte, sve ćete stići na vreme ukoliko imate jasan plan. Ostavite inat i tvdoglavost po strani, pogotovo u ljubavi, kako kasnije ne biste zažalili. Nedostaje vam discipline, poradite na njoj.

RAK
Emocije su vaš glavni adut, ali i slabost. Danas će biti posebno izražene. Zastanite na tren, udahnite duboko jer sve ostalo može da sačeka. Preopteretili ste se u poslednje vreme. Razmislite o odmoru ili odlasku na kraći put. U ljubavi imate potpunu podršku partnera.

LAV
Posao vam danas ide od ruke, a odlično vam stoji i pozicija šefa. Vešto baratate sa informacijama, te će vam one dobro doći u budućnosti. Obratite pažnju na ogovaranja i priče iza leđa. Slobodni Lavovi se dvoume oko simpatije. Uradite kako vam srce nalaže. Oni zauzeti bi mogli više da se posvete partneru.

DEVICA
Inače nikome ne ćutite, pa nećete ni danas. Obratite pažnju na način kojim komunicirate. Ostanite mudri i dosledni. Očekujte uskoro nagradu za dosadašnju trud. Ona može da bude u vidu novca ili nematerijalne prirode. Unosite više vitamina putem voća i povrća!

VAGA
Dnevni horoskop za 29. jun 2023. godine vas upozorava da se ne zamerate previše šefovima i kolegama. Čašica zajedničkog razgovora je ključ problema. U ljubavi vam nedostaju jasne granice. Partner ne može da razume šta želite. Budite direktniji. Mogući su problemi sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu.

ŠKORPIJA
Početak dana vam neće ići od ruke. Moguća je izražena nervoza, te je savet da je neutrališete onime što vam prija. Obiđite omiljeno mesto, pozovite prijatelje ili jednostavno organizujte druženje. U ljubavi je moguć preokret. Slobodne Škorpije se zaljubljuju, a one zauzete planiraju korak napred u odnosu.

STRELAC
Današnji dan vam donosi nova shvatanja po pitanju odnosa sa ljudima. Shvatićete ko je tu za vas, a ko je samo iz koristi. Imate potrebu da menjate stare navike, na dobrom ste putu. Postavite jasne granice na samom početku u ljubavi i nećete imati problema. Unosite više tečnosti!

JARAC
Na poslovnom planu očekuju vas promene. Neko će vam pritrčati u pomoć. Ukoliko imate privatni biznis, to može da bude neko do članova porodice. Trudite se da razgraničite poslovno i privatno. Nije loša ideja za proširenje biznisa. Moguća je ljubomora od strane partnera. Nemojte da krijete stvari od njega. Budite otvoreni!

VODOLIJA
Danas vam misli lutaju. Vraćanje u prošlost nije dobra ideja. Imate toliko obaveza koje treba da završite, te se fokusirajte na sadašnjost. Iskoristite svoja poznanstva i ambicije da napredujete. Ne libite se da budete direktni. Upoznaćete jednu osobu koja će da ostavi veoma jak utisak na vas!

RIBE
Dnevni horoskop za 29. jun 2023. godine vam donosi prekretnice na poslu. Očekujte ponudu ili premeštaj na drugo radno mesto. Iskoristite to kao prednost i pokažite se u najboljem svetlu. Ljudi će prepoznati vaše veštine. Očekujte male trzavice u ljubavi. I dalje niste sigurni šta želite. Dajte sebi vremena! Izbegavajte stresne situacije.

Izvor: Mondo

Reklame