Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 26. januar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 26. januar 2023. godine otkriva Ovnovima prečicu koja bi mogla da im pomogne oko karijere. Samo nemojte previše da se oslanjate da druge. Pozovite osobu koja vam se dopada, nemojte da mučite i sebe i nju. Otvorite se prema drugima i ljubav će doći. Zdravlje je dobro.

BIK

Imate sjajne i kreativne ideje ali nedovoljno ste prodorni i da ih „pogurate“ gde treba. Danas se osećate posebno motivisano i hrabro, pravi je trenutak da se izborite za sebe. Ne dozvolite da vas tuđa upornost pokoleba u stavu do kog ste došli kroz veliku bol i ljubavnu patnju. Sledite svoje srce. „Vučete“ neku prehladu danima, gledajte da se više odmarate.

BLIZANCI
Ostavite sve važnije poslove za sledeću nedelju, danas nije povoljan momenat za zaključivanje ugovora i okončanje projekata. Poželećete da unesete izmene koje će se ispostaviti kao bolje, zato ne brzajte. Partner će vas iznenaditi odlukom o zajedničkom životu. Razmislite dobro šta ćete da kažete. Manje tegobe sa stomakom.

RAK
Danas vam je slabiji fokus na poslu, promiču vam stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju. Moguće su kritike zbog ovakvih propusta. Očekuju vas izazovi na polju porodice, problemi koje samo vi možete da rešite. U drugoj polovini dana je moguć zanimljiv susret. Unosite više vitamina.

LAV
Usmereni ste na ljubavne probleme, jedva uspevate da se izborite sa obavezama. Moguće je da ćete dobiti odličnu poslovnu ponudu. Pažljivoje saslušajte, ali odgovor odložite za narednu nedelju. Neka vam se iskristališe situacija. Partnerski odnosi su u krizi, nepoverenje i tajne su kamen spoticanja. Čuvajte se virusa.

DEVICA
Dnevni horoskop za 26. januar 2023. godine savetuje Devicama da budu odlučnije u odnosima sa članovima porodice. Loša finansijska situacija zahteva drastične promene, a od vas zavisi da li ćete je popraviti. Digli ste ruke od ljubavi, ali ona nije od vas. Zvezde vam šalju jednu veoma interesantnu osobu koja će vas oraspoložiti i otključati romantični deo vašeg bića, koji dugo potiskujete. Zdravlje je dobro.

VAGA
Situacija na poslu je kritična, ukoliko se ne uozbiljite i odgovornije se postavite prema svojim zaduženjima, mogli biste da ostanete bez posla. Shvatite ovo kao upozorenje. Zakomplikovali ste ljubavne odnose. Delom jer ni sami ne znate šta želite, a delom jer pokušavate da pročitate partnerove misli i budete korak ispred njega. Stres utiče na glavu.

ŠKORPIJA
Smetaju vam ogovaranja na poslu, ali ne znate kako da se postavite i šta da uradite da ih zaustavite. Taktika ignorisanja koju primnjujete očigledno ne daje rezultate, možda bi trebalo da jasno kažete šta vam je na duši. Najavljene promene vas brinu. Slobodne Škorpije muči nostalgija, najbolje bi bilo da se „izlečite“ zabavnim izlaskom sa prijateljima. Stomačne tegobe.

STRELAC
Neodlučni ste i to utiče na vaš učinak na poslu. S jedne strane razmišljate o radikalnim promenama, pa čak i o promeni radnog mesta, a s druge strane vas ambicija gura da se još više dokažete na poziciji na kojoj ste. Sačekajte sa odlukom, još nije vreme za rez. Slobodni Strelčevi hrabro ulaze u avanture. Niste spremni za ozbiljnije veze. Osećate se dobro.

JARAC

Smeta vam rutina u koju ste upali, ali se ne trudite mnogo da je promenite. Ako nećete sami, neko će to učiniti za vas. Dobićete ponudu koja vam se neće dopasti isprva, ali što duže budete o njoj razmišljali, biće vam privlačnija. Dok svi muče muku s novcem, vama pare „padaju u krilo“. Očekujte dobitak, u pitanju su igre na sreću ili nasleđe. Muče vas sinusi.

VODOLIJA
Kako se bliži kraj meseca, tako vam opada elan i volja da napravite „bum“ na poslu. Potrošili ste se, najbolje bi bilo da uzmete pauzu, povedete voljenu osobu ili prijatelja i otputujete negde zna vikend. Slobodne Vodolije neverovatbo zrače. Zavodljivi ste i veoma ste svesni toga. Niko ne može da vam odoli. Mogući su bolovi u leđima, fizička aktivnost će sve popraviti.

RIBE
Dnevni horoskop za 26. januar 2023. godine savetuje Ribama da se ne vraćaju u mislima na neke ranije uspehe, od „stare slave“ se ne živi. Imate izbor – da se pokrenete i pokažete da možete i umete ili da promenite radno mesto. Drugima već smeta vaša „kuknjava“, saberite se. Situacija u ljubavi se menja. Neko silno želi da vas izvede, bićete iznenađeni koliko je ta osoba zanimljiva. Dajte joj šansu. Smanjite masno, smeta vam.

Izvor: Mondo

Reklame