Foto: Pixabay
Reklame

Vaga umorna, Vodolija opuštena, Ribe srećne, Jarac uspešan

OVAN

Faktor sreće bi mogao da vas posluži danas na poslu pa ćete bez većih problema završiti sve obaveze. Uživate u pažnji koju dobijate od vašeg udvarača. Uskoro vas očekuje početaak veze sa njim. Odlično se osećate!

BIK

Privatni posao vam sada može ići uzlaznom putanjom. Moete da očekujete povoljan period za promene. Pred vama je zanimljivo poznanstvo koje će vam doneti dosta uzbuđenja u život. Prevazilazite neke probleme.

BLIZANCI

Zadovoljni ste okolnostima na polju posla danas. Pred vama je generalno povoljan period. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Vaš odnos u budućnosti može da napreduje. Zdravlje je odlično kod vas.

RAK

Imate velike planove za napredovanje i spremni ste da se maksimalno posvetite vašem poslu. Stabilna veza sa osobom koju volite nije nemoguća misija. Važno je da počnete da radite na iskrenosti. Dobro zdravlje.

LAV

Ne opterećujete se sada velikim obavezama već vam je važno da završite osnovne poslove. Moguće je da ste zbunjeni i da niste sigurni u svoja osećanja prema osobi koja vam se udvara. Izbegavajte unos alkohola.

DEVICA

Očekuje vas povoljan dan za planiranje poslova. Pred vama je jako povoljna atmosfera na ovom polju. Još uvek niste spremni da raskinete iako niste srećni sa partnerom. Vreme je da mislite više na sebe. Opuštajte se i odmarajte.

VAGA

Iako dosta toga ne ide po planu kada je u pitanju posao, niste spremni da odustanete. Maksimalno se trudite na ovom polju. Sa voljenom osobom vas očekuje period pun trzavica. Prolazna ukočenost je moguća.

ŠKORPIJA

Nezadovoljstvo vam na poslu remeti motivaciju. Finansije vam nisu kako treba. Vaš odnos sa partnerom je generalno dobar. Zadovoljni ste jer ste sigurni jedno u drugo. Dobro se osećate. Zdravlje vam je stabilno.

STRELAC

Većina saradnika podržava vaše ideje. Na poslovnom polju možete da očekujete poboljšanje. Sve više verujete da vaš partner želi ozbiljne promene sa vama. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu. Manje hronične tegobe.

JARAC

Nov posao će zadovoljiti vaše potrebe na poslovnom polju. Možete da očekujete pozitivne preokrete. Pred vama je šansa da uđete u vezu koja će vam uneti mnogo zadovoljstva u život. Odlično se osećate!

VODOLIJA

Odluke koje su pred vama nisu lake ali su promene u vašem životu sada neminovne. Sa voljenom osobom ne uživate sada, već imate veće probleme i svađe. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem.

RIBE

Zadovoljni ste poslovnim okolnostima. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Samoća vam odgovara i ne želite da uđete u novu ljubavnu vezu sada. Potrebno vam je vreme promene. Pazite na svoje zdravlje.

Izvor: Kurir