foto:pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 16. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 16. mart 2023. godine vam donosi vraćanje u realnost. Konačno ćete da uvidite neke stvari i saznate ko je tu za vas, a ko vam radi iza leđa. Budite mudri u novim odlukama, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Mogući su problemi za zubima.

BIK
Previše olako shvatate obaveze na poslu, sve vam odvlači pažnju, a misli vam lutaju. Povećajte fizičku aktivnost i okružite se pozitivnim ljudima. Ukoliko postoji mogućnost, dajte sebi oduška i odite negde na mini odmor. Jačajte imunitet i više odmarajte.

BLIZANCI
Priroda vam ne da mira da budete na jednom mestu. Budite istrajni u tome što ste već započeli i rezultati će se pokazati. Očekujte poziv jedne osobe iz prošlosti koja bi želela sa vama da sarađuje, pokažite svoj pun potencijal. Ljubav ste trenutno ostavili po strani i prija vam. Ne brinite, sve u svoje vreme dolazi!

RAK
Sve što je brzo to je i kuso. Ne brzajte sa rečima koje naglas izgovarate, pogotovo na poslu. Navućićete gnev nadređenih i niste ništa uradili. Obratite pažnju šta potpisujete od dokumentacije. Moguće je da se neka greška potkrade. U ljubavi vam cvetaju ruže!

LAV
Lavovi nek očekuju pravi ljubavni preokret. Slobodni će upoznati osobu u kojoj će naći i prijatelja i saputnika. Onim zauzetima stižu lepe vesti, moguća je i prinova u familiji. Zdravije se hranite, trenirajte i više odmarajte. Proverite i krvni pritisak.

DEVICA
Nekada je dobro da ignorišete ljude i stvari koji vam pričinjavaju nelagodnost. Nemojte da se trudite da se svima dopadnete, jer je to nemoguće. Umesto toga okružite se dragima ljudima, a ni ponovno okupljanje ili nezaboravni provod nije loša ideja.

VAGA
Dnevni horoskop za 16. mart 2023. godine vam savetuje da mudro izvagate s kim poslovno sarađujete, a s kim se privatno družite. Moguće je da vam jedna osoba pomuti mozak, te ne padajte olako na reči, već se uverite u dela. U ljubavi očekujte nalete strasti i zabranjene romanse.

ŠKORPIJA
Početak dana nešto laganiji, bez previše gužve, ali zato očekujte trošak. Trudite se da ne kupujete impulsivno stvari, kako ne biste otišli u minus do kraja meseca. U ostatku dana očekujte zanimljiv poziv na druženje. Zašto da ne? Unosite više vitamina i izbacite brzu hranu.

STRELAC
Vaše raspoloženje tokom čitavog dana biće poput pravog rolerkostera. To bi moglo da zbuni ljude u vašem okruženju. I to je potpuno u redu, takav vam je dan! Bolje i da napravite pauzu, nego da srljate iz greške u grešku. Od partnera očekujete više razumevanja, dajte mu to do znanja!

JARAC
Više obraćate pažnju na druge ljude, nego na sebe. Trudite se da svima ugodite, a ponajmanje sebi. To bi moglo da vam donese više štete nego koristi. Osvrnite se ko je bio tu za vas, a ko nije, i biće vam jasno gde grešite. Redovno idite kod lekara na preglede!

VODOLIJA
Neko će toliko jako da utiče na vas u toko današnjeg dana. Moguće je da ćete da čujete neke vesti koje će da vas poremete. Ostatak dana je idealan da provedete sa porodicom i prijateljima. Slobodnim Vodolijama neko se otvoreno udvara. Zdravlje dobro!

RIBE
Dnevni horoskop za 16. mart 2023. godine vam kaže da obratite malo pažnju na organizaciju svog vremena. Jurcate na sto strana, a nikako sve da stignete. Mogući je poziv na neki događaj ili druženje. Krećite se više i ostavite dobar utisak. Moguća je napetost u mišićima.

Izvor: Mondo

Reklame