Dnevni horoskop

Merkur danas u direktnom pohodu! Dragi naši, konačno protočna energija, retrogradnost nas je zaista namučila na polju komunikacija uopšte u odnosima s ljudima, odlučivanjima, sve je danas krenulo napred i sve dobija odgovor, rešenje, počinje donošenje odluka, konačnih, završnih, olakšanje sledi svima!
Ipak, ne zanosite se da je sve savršeno, jer još neko vreme Merkur će boraviti u retrogradnoj senci! Ipak, krenuo je lagano, a to, složićete se, znači mnogo!

Ovan: Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu. Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera. Glavobolja.

Bik: Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas. Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija. Dobro se osećate.

Blizanci: Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega. Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli. Moguća infekcija.

Rak: Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobede. Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način. Dobro se osećate.

Lav: Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje. Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto suvišne rasprave. Prijaće vam relaksacija.

Devica: Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg. Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji. Problemi sa grlom.

Vaga: Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim rečima. Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lep dan. Hronične tegobe.

Škorpija: Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne sugestijama. Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju. Odlično.

Strelac: Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Neka osoba je dobronamerna, mada ste vi sumnjičavi i nepoverljivi. Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor. Dobro se osećate.

Jarac: Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema. Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja. Neraspoloženje.

Vodolija: Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete. Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku. Dobro se osećate.

Ribe: Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila. Na emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost. Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop