Reklame

Današnji utorak proteći će bez aktivnih dešavanja na nebu, trebalo bi da dan protekne bez turbulencija, bar što se planeta tiče. Generalno, ceo ovaj mesec neće biti težak za preživljavanje, tu je svega par kvadrata i to je sve. Venera je tu dobar deo meseca, pa je je ovo itekako mesec ljubavi, iako na sam dan ljubavi, 14. nece biti aktivna…
Današnji dan neka vam prođe u miru i slozi, ljubavi i pažnji. Nesebično delite ne očekujući ništa zauzvrat.

Ovan: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje. Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite. Dobro se osećate.

Bik: Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije. Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost. Ukočenost.

Blizanci: Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija. Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Nervozni ste.

Rak: Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nečija kritika donosi negativan efekat. U emotivnom smislu, brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam poverava svoje misli. Sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Problemi sa sinusima.

Lav: Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze zavrsite na rutinski način. Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja. Hranite se zdravije.

Devica: Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju. Prati vas emotivno zatišje. Utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete promene ili da neko u vama pokrene snažne impulse. Dobro se osećate.

Vaga: Teško vam je da se organizujete kada vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtevima. Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa. Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije. Kontrolišite pritisak.

Škorpija: Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovnim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru. U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu. Dobro se osećate.

Strelac: U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu. Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje. Moguća prehlada.

Jarac: Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu sve ili ništa. U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki oprobani recept, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvek, dobra volja – čuda čini. Hronične tegobe.

Vodolija: Ponekad treba upotrebiti poznato šahovsko pravilo: „taknuto-maknuto“. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama.  Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate. Odlično se osećate.

Ribe: Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku. Ako vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere. Proverite krvnu sliku.

Izvor: Današnji dnevni horoskop

Reklame