Neptun u Ribama, Sunce u Strelcu u kvadratu sa Neptunom obeležiće ovu decembarsku sredu.  Opet kvadrat, opet problemi… Neptun u velu misterije, zbunjen zbog kvadrata, a Sunce u Strelcu nošeno svojom dobrom energijom. Kvadrat ovo dvoje nosi sumnje u nas same, depresiju, osećanje nemoći, nesigurnost. Ali, i beg u sigurno, u svoj svet, svet mašte i kreativnog. Naravno da je ovo idealan period za sve samotnjake, umetnike, osobenjake i čudake. Slabost duha može voditi u korišćenje podizača poput alkohola i zabranjenih supstanci, stoga povedite računa da vas ne nadjača ovaj osećaj danas. Dovedite se (i sve) u red.

 

Ovan: Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene. Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili. Niste u kondiciji.

Biki: Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška. Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.  Mogući su problemi sa sinusima.

Blizanci: Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu. Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima. Dobro se osećate.

Rak: Poslovne okolnosti se poboljšavaju. Počnite privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Potrebno je da precizno definišete šta želite i uslove poslovanja. Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sva, očekuje vas neko uzbuđenje. Uzimajte vitamine.

Lav: Uživate u društvu ambicioznih ljudi ili istomišljenika. Ali budite oprezni u nekim novim ulaganjima. Izbegnite rasprave i usmerite se na ono što želite. Na emotivnom planu vam je savet da se opustite. Vaša dominantna priroda je u prvom planu, a to se neće dobro odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom ili potencijalnim partnerom. Osećate se dobro.

Devica: Vaša samokontrola i analitičnost kao da zakazuju. Ovo je idealno vreme da odete na odmor ili bolovanje. Većina će biti neorganizovana i praviće početničke greške. Moguć je interesantan emotivni susret tako da je vreme da se pokrenete. Posredstvom prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati. Nervozni ste.

Vaga: Potrebno je da ispoljite svoje ambicije i da sami predstavite sebe. Imate šansu za neke nove i interesantne poslovne saradnje koje ne treba odbacivati. Imate potrebu da napravite izvestan kompromis u emotivnom životu. Koliko vas privlače promene, isto tako imate strah da napravite korak napred. Može vam se dopasti neko koga poznajete već izvesno vreme. Dobro se osećate.

Škorpija: Period promena je pred vama. Ako vam se nudi honoraran posao, prihvatite ga. Želite da promenite radno mesto? Krenite u promenu i uspeh će brzo stići.Već izvesno vreme se nalazite u odnosu koji treba da definišete. Možete upoznati nekoga preko prijatelja ili interneta. Ljubomora partnera može da vas nervira. Uskladite obaveze i posvetite više pažnje voljenoj osobi. Hronične tegobe.

Strelac: Vaši napori će napokon biti primećeni. Ideje koje ste sprovodili u delo će se svideti nekome na položaju. Ako ste priželjkivali promenu ili napredovanje, sada se potrudite. Vraća vam se nada kada je ljubav u pitanju. Slobodnima sledi interesantno poznanstvo sa osobom koja je misteriozna i zadirkuje vas. Nekima je tajna veza na pomolu. Ne brzajte i opustite se. Odlično.

Jarac: Ideje koje ste imali u prethodnom periodu sada postaju ostvarive. Prilagodite se nekim novonastalim okolnostima i realizujte željene promene. Na emotivnom planu vas opterećuju izvesne sumnje, naročito kod zauzetih pripadnika znaka. Ipak, bićete otvoreniji u komunikaciji pa će vam to doneti izvesno olakšanje. Ukočenost.

Vodolije: Svoje nezadovoljstvo možete da pretvorite u jako dobar pokretački motiv. Novac vam dolazi sa dve strane ili vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu. Na emotivnom planu vam može privući pažnju neko ko je zreo i sa vrlo sličnim interesovanjima. Ipak, pazite pošto je možda u pitanju zauzeta osoba. Potreban vam je odmor.

Ribe: Napokon imate priliku da napredujete u poslu ili stabilizujete svoje finansije. I dalje treba da vodite računa o odnosu sa saradnicima koji je nestabilan. Imate osećaj da treba da se borite za naklonost partnera. Neslaganja po izvesnim pitanjima su naglašena, ali nemojte da ulazite u rasprave. Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop