Ovaj petak sa sobom od jutra donosi novu energiju, energiju koji bi odlično došla da je ponedeljak i da tek treba da radimo, pošto će tokom dana više aspekata da se izdešava na nebu. Da ne nabrajamo sve pojedinačno, očekujte danas jaku motivaciju za rad (ali i za sve ostalo), inspirativnost i istrajnost u onome što radite. Mašta će takođe biti na nivou ali i komunikacija koju možete da iskoristite i za posao i za zabavu, mi savetujemo da to bude za ovo drugo. Danas se javite prijateljima, iznenadite nekoga, moguće je da i vas očejuju neka iznenađenja, lepa naravno.Dan koji sa sobom donosi sve ono lepo što nam treba, iskoristite ga na najbolji način, kako na poslovnom tako i na privatnom planu i ne zaboravite da se večeras lepo opustite i za vikend provedete onako kako zaslužujete.

 

Ovan: Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo. Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo. Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

Bik: Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rešenje. Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje. Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Blizanci: Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost. Preporučuje vam se meditacija.

Rak: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji. Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće. Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Lav: Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje.
Usporite svoj ubrzani ritam. Prijaće vam relaksacija.

Devica: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog krivca, potrebno je da se suočite sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje.
Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza. Prijaće vam zabava. Opustite se.

Vaga: U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vama. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije, to ne treba da vodi ka sukobu. Važno je da osećate pozitivnu energiju.

Škorpija: Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak. Kućne prilike će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju. Dobro se osećate.

Strelac: Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje. Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare. Važno je da stvari nazovete pravim imenom. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac: Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj. Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu. Budite odgovorni prema zdravlju.

Vodolija: Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti. Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima. Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

Ribe: Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite. Zračite pozitivnom energijom.

Izvor: Današnji dnevni horoskop