Uh, jedan nezgodan utorak je danas. Sunce u kvadratu sa Marsom kako smo juče najavili treba dočekati spremno… Začas možete pasti u vatru i žučno oko nečega raspravljati. Sav nakupljeni stres od ranije jednostavno danas pomalja svoju ružnu glavu i izaziva na dvoboj svakoga ko se makar i oglasi. I ne samo vi, nego imaćete utisak da su svi oko vas nategnuti i čekaju da neko ispali prvo đule…

 

Ovan: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete. Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i kondiciju.

Bik: Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije. U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri. Dobro se osećate.

Blizanci: Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da Vas neko dovede u zabudu. Prijaće vam boravak u prirodi.

Rak: Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate. Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru. Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

Lav: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja već na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.
Važno je da se opustite .

Devica: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje. Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenadjujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Potrebno je da unosite više tečnosti u organizam.

Vaga: Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista. U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Budite zadovoljni sa onim što imate! Nervozni ste.

Škorpija: Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare i nečije primedbe. Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, delovaćete vrlo zanosno i neodoljivo. Dobro se osećate.

Strelac: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo bam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. Napetost.


Jarac:
Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnoj poslovnoj poziciji. Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera. Hronične tegobe.

Vodolija: U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju. Preostaje vam samo da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Dobro se osećate.

Ribe: Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama. Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje.
Niste u kondiciji.

Izvor: Današnji dnevni horoskop