Danas je četvrtak i zanimljiv aspekt nam stiže, Saturn u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama, a to je jedan odličan aspekt kao završnica meseca januara. Ova energija uticaće na svakog od nas kako na globalnom nivou, tako i iznutra. Budite vredni i nadasve uporni u ostvarivanju onoga što ste naumili, ovo je odlična energija za vaše snove i zamisli. Sve ono o čemu dugo maštate, zar nije vreme da pokrenete sudbinu vašom odlučnošću!? Vaša ideja ukoliko je dobrih namera, pronaći će svoj put, možda ne baš ovoga trena, ali potrebno je da vredno radite na ostvarivanju. Trud će vam se kad tad isplatiti.
Želimo vam ugodan dan.

Ovan: Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Moguća temperatura.

Bik: Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi. Zdravlje zadovoljavajuće.

Blizanci: Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osećate. Nema promena.

Rak: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Imate dobro rešenje za sve tekuće probleme. Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera i umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. E
Proverite krvnu sliku.

Lav: Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri. Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja. Uzimajte vitamine.

Devica: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku. Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanj. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije. Nervozni ste.

Vaga: Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Delujete uznemireno i zabrinuto. Imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti. Problemi sa varenjem.

Škorpija: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke. Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara. Dobro se osećate.

Strelac: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime. Problemi sa grlom.

Jarac: Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume.
Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore. Dobro se osećate.

Vodolija: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini. Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje. Bolovi u leđima.

Ribe: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate razgovor koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat. Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno. Hranite se zdravije.

Izvor: Današnji dnevni horoskop