Dnevni horoskop za 30. januar 2019: Ribe priželjkuju više od mogućeg, Ovnovima je potreban odmor

Ove srede Sunce nam je u konjukciji sa Merkurom, što govori o završetku jednog ciklusa, finalu, svakako to je dobra stvar, posebno za polje komunikacija. Zato, ukoliko imate neke stvari kojima je potrebna završna reč, odluka, vi ste danas na potezu.

Foto: Pixabay

Ove srede Sunce nam je u konjukciji sa Merkurom, što govori o završetku jednog ciklusa, finalu, svakako to je dobra stvar, posebno za polje komunikacija. Zato, ukoliko imate neke stvari kojima je potrebna završna reč, odluka, vi ste danas na potezu. Rečju danas otvarate sva polja. Vodolija u kojoj je i Sunce i Merkur svemu će dati podstrek i optimizam. Izražena je potreba da izgovorite neke stvari, da priznate, pitate. Potrebna su vam objašnjenja i odgovori. Najpre krenite od preispitivanja sebe.

Ovan: Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određjene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite. Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje cete se osecati u iskrenom poveravanju i uz bliskost. Potreban vam je odmor.

Bik: Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu. Bolovi u mišićima.

Blizanci: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi. Dobro.

Rak: Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom i nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova. Zdravlje dobro.

Lav: Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu. Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu. Preosetljivi ste.

Devica: Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promenite nečije ponašanje ili uslove koji vam se nameću. Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Moguća glavobolja.

Vaga: Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz. Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate. Zdravlje dobro.

Škorpija: Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspehu. Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite. Stomačne tegobe.

Strelac: Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Korigujte ishranu.

Jarac: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro resenje. Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno. Zdravlje odlično.

Vodolija: Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom. Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti. Loša cirkulacija.

Ribe: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nečete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop