Evo nam i prvog ponedeljka u decembru, u mesecu prepunom raznovrsnih aspekata, a današnji dan ne donosi ništa posebno novog na tom polju. Kako nas već idućeg dana čeka kvadrat Marsa i Sunca i dan prepun nervoze kako u nama, tako i oko nas, dobro bi bilo da onda ovaj ponedeljak provedemo svako u svom stilu. Ne trošite snagu bespotrebno na bilo kom polju danas, akumulirajte se na svežem vazduhu, virusi ne podnose otvoren prostor. Ukoliko ste bolešljive prirode, možda je upravo svakodnevna umerena aktivnost poput šetnji rešenje za vaše boljke. 

 

Ovan: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje. Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera. Zdravlje, napetost.

Bik: Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Pripazite se da ne upadnete u bespotrebne rasprave sa partnerom, ili prijateljima, danas! Zdravlje, dobro.

Blizanci: Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti ovih dana. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos. Uzimajte više tečnosti.

Rak: Nove dogadjaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju. Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete. Nađite način da se opustite.

Vaga: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu. Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje odredjene dileme, ne sumnjate da će Vaše srce napraviti dobar izbor. Zdravlje, dobro.

Škorpija: Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve. U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate. Dobro zdravlje.

Strelac: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva. Raduju Vas novi dogadjaji koji Vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor. Počnite sa vežbanjem.

Jarac: Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenadjenja su moguća u oba pravca. Ne dozvolite sebi nikakve konflikte danas. Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, izmedju Vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja. Napetost.

Vodolija: Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine. U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime. Provodite više vremena na svežem vazduhu.

Ribe: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih dogadjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa odredjenim saradnicima. Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška. Zdravlje dobro.

Izvor: Današnji dnevni horoskop