Poslednju sredu u ovoj godini Mesec podstiče da se krene u veliko spremanje, kako doma, tako i misli. Mesec u Devici posebno će pogodovati sve vas koji inače volite red, disciplinu i istrajnost u radu, i koji će se rado baciti na posao. Praznovanje nam sledi i zato ponavljamo da je dobro dočekati dane najlepših praznika opušteno, rasterećeno i veselo.
Želimo vam aktivan i lep, vedar dan!

Ovan: Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu. Problemi sa kožom.

Bik: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete. Više se odmarajte.

Blizanci: Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni. Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. Nervozni ste.

Rak: Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.
Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Odlično se osećate.

Lav: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja nisu dobra. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore. Stomačne tegobe.

Devica: U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite. Loša cirkulacija.

Vaga: Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravajte na osnovne ciljeve. Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Problemi sa zglobovima.

Škorpija: Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu. Glavobolja.

Strelac: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno. Dobro se osećate.

Jarac: Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoji rešenje za sve. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Dobro se osećate.

Vodolija: Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava. Problemi sa pritiskom.

Ribe: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose i pozitivnu dominaciju. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Dobro se osećate.

Izvor: Današnj dnevni horoskop