Evo nas i kod pretposlednjeg ponedeljka u ovoj godini i ulazimo u sam finiš i erupciju prazničnih zbivanja. Ako vas do sada nije uhvatilo praznično “ludilo”, sasvim sigurno će vas prodrmati tokom ove sedmice. Današnji ponedeljak obeležava izlazak Merkura iz retrogradne senke nakon retrogradnog kretanja, što pokreće nova dešavanja, stvari koje su kaskale ili tapkale u mestu duže vreme sada će krenuti lagano napred, a potom sve brže i brže…

Ovan: Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu. U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa. Prijaće vam relaksacija.

Bik: Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas. Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porekla. Dobro se osećate.

Blizanci: Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili.
Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno. Potreban vam je odmor.

Rak: Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika. Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite. Čuvajte se povreda.

Lav: Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika. Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite. Čuvajte se povreda.

Devica: Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega, moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost. To je jedini način da uspete. Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Prijaće vam vreme provedeno uz porodicu u partnera. Osećaćete se dobro.

Vaga: Komunikacija je ponovo na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rešavati razgovorom. Ipak, budite oprezni i čuvajte se samo preterano otvorenog razgovora. Pripadnici ovog znaka uživaće izuzetnu podršku svog partnera. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on učini za vas. Zdravlje dobro.

Škorpija: Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak. Kućne prilike prilično će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju što ide prilično teško s vašim temperamentom. Važno je da se opustite.

Strelac: Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Posebno su vam pozitivno naglašene saradnje s inostranstvom ili rad sa strancima. Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekat ili slično. Odlično se osećate.

Jarac: Blistaćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u saradnji sa kolegama. Ako ste u vezi, svi će primetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. U opšte ćete blistati i energija kojom zračite privlačiće brojne poglede na vas. Posetite stomatologa.

Vodolija: Neko ili nešto ne radi kako treba pa do vas dolaze nepotpune ili pogrešne informacije. Ovo se posebno odnosi na finansijska pitanja pa obratite pažnju kada sklapate poslove. Moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Trenutno ste previše posvećeni poslu pa se vaš partner oseća zapostavljenim i nevoljenim. Čuvajte se povreda.

Ribe: I dalje niste zainteresovani za sradnju s drugima. Poslove obavljate samostalno što vam oduzima previše vremena. Možda bi trebalo da podelite deo tereta sa kolegama. Ako ste dugo zanemarivali svoje voljene i bliske ljude radi posla, ove nedelje bi vas određena situacije mogla dovesti do ponovnog razmišljanja o prioritetima. Problemi sa grlom.

Izvor: Današnji dnevni horoskop