Reklame

Pred nama je jedan sasvim (ne)običan dan. Dok lavove očekuju lepe vesti, vage razmišljaju o blagodatima zaborava. Blizanci bi najradije iskočili iz sopstvene kože, a škorpije muči zubobolja i prošlost.

 

Ovan

Počinjete danas da pravite planove za neke nove poslovne ideje i nadate se da će barem jedna od tih ideja zaživeti u narednom periodu.

Sa voljenom osobom ćete uskoro otići na jedno kratko ali lepo putovanje gde će se strasti ponovo rasplamsati.

Bik

Povodom vašeg novog posla nove kolege vam spremaju malo iznenađenje, to će vas baš prijatno iznenaditi i shvatićete da ste došli na pravo mesto.

U ovom periodu vašeg života nije vam do toga da upoznajete nove ljude i sklapate neka nova romantična poznanstva pošto se plašite da ne budete povređeni.

Blizanci

Danas vas čeka dosta posla na radnom mestu tako da se nemojte čuditi ako treba da ostanete prekovremeno.

Posle posla vas čeka negativno raspoloženje kod kuće i doćiće vam da pobegnete od svih na neko mesto gde možete da budete sami.

Rak

Osećate se umorno i ceo dan bi proveli u krevetu, ali to će morati da sačeka. Niste završili ste što ste imali i zato sada nemate vremena za odmor.

Na ljubavnom polju sve ide kako ste i planirali, lagano i bez žurbe, ne želite da napravite neku grešku ako budete srljali u ozbiljnu vezu.

Lav

Moguće je da ćete danas čuti lepe i povoljne vesti koje će vas oraspoložiti i dobićete energiju da završite neke obaveze od ranije.

Smanjite nivo stresa ako želite da poboljšate svoje psihičko i fizičko stanje.

Devica

Doćićete do nekih saznanja oko promena na poslu koje nikako niste očekivali i trebaće vam malo vremena da se prilagodite novonastaloj situaciji.

Prehlada vam preti u narednim danima, pripazite se.

Vaga

Prijateljstvo uvek može da se razvije u nešto mnogo lepše i kvalitetnije samo ako se stvore pravi uslovi za to. Ne treba olako da odbijate tu priliku.

Sećanja su sve što imate, a ponekad bi voleli da sve zaboravite i da krenete nekim novim putem.

Škorpija

Razmišljate o tome šta ste to pogrešili pa da vam tako ništa ne ide od ruke, kao da se sve urotilo protiv vas, ali ne možete da nađete razlog.

Moguća zubobolja u jutarnjim časovima.

Strelac

Iako nemate dovoljno finansijskih sredstava ipak trošite previše novca a to se neće dobro završiti, na kraju ćete morati da pozajmite novac da vratite dugove.

Imate dosta uspomena, ali od uspomena se ne živi, morate da nastavite sa svojim životom i da se socijalizujete ponovo.

Jarac

Glava vam je puna novih kreativnih ideja i morate što pre da te ideje stavite na papir i da počnete sa njihovom realizacijom.

Nosite neke traume iz prošlosti koje vam još ne dozvoljavaju da se maksimalno posvetite i otvorite voljenoj osobi, morate da budete strpljivi zajedno.

Vodolija

Imate osećaj da su svi oko vas srećni osim vas, ali realnost je totalno drugačija.

Svi prolaze kroz probleme i bore se sa njima kako znaju i umeju.

Ribe

Današnji dan odvojite za nešto lepo i originalno, za nešto što do sada niste probali, potrudite se da izbegavate probleme koliko je to moguće.

Prijatna atmosfera sa prijateljima će vam prijati u popodnevnim časovima nakon što završite sve svoje obaveze.

Preuzeto sa stranice: HOROSKOPSKI ZNAKOVI

Reklame