Merkur u Strelcu i danas sve do 6.januara kada će preći u Strelca donosi nam i danas pregršt dobrih vibracija, optimizam i energiju koja nam je uvek dobrodošla. Bićete sami poput magneta za ljude poput vas, a zajedno bićete sjajno društvance za provod ovog decembarskog vikenda.

Ovan: Ne drži vas mesto pa vam sedenje verovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine. Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Verovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promenili. Moguće su vam stomačne tegobe.

Bik: Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvesni tračevi kojima ne bi trebalo da se bavite. Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedelje. Vratni deo kičme vam je problematičan.

Blizanci: Možete da računate na niz srećnih okolnosti. Savet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku. Počinjete da se zagrevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji. Zdravije se hranite.

Rak: Kontakti sa osobama na položaju neće biti dobri. Pokušavate da uvedete izvesne novine u svom poslu, ali vam to nekako ne ide od ruke. Savet je da budete strpljivi. Osećate izvesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savet je da se osamite i vreme provedete na mestu koje vam prija. Partner će to razumeti. Skloni ste povredama.

Lav: Posvetite se aktivnostima koje ste zapostavili tokom prethodne nedelje. U slučaju da planirate nešto novo, dobro se naoružajte svim potrebnim informacijama. Slobodne pripadnice znaka nemaju potrebu da uđu u emotivnu vezu. Osećate manjak energije i želite da se usmerite na neke lične ciljeve. Zauzetim je moguće razočarenje. Prolazna nesanica.

Devica: Napokon imate potrebu da skinete izvesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju, ali će se i to brzo pomeniti. Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promene, ali se nešto suviše dugo odlaže. Dobro zdravlje.

Vaga: Samostalni ste u aktivnostima koje obavljate i to ima odličan efekat. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju. Okretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja može da bude loše. Usmerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnike znaka. Dobro zdravlje.

Škorpija: Povedite račua ako se danas spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumete. Trudite se da budete organizovani. Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savet da definišu jedan odnos. Povedite računa o fizičkim aktivnostima.

Strelac: Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih spakujete u pravu fioku. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta. Slobodni imaju mogućnoast izbora, ali ga sužavaju. Zauzeti priparnici znaka od imaće bolju komunikaciju sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor. Zadovoljavajuće.

Jarac: Napokon počinju da se razvijaju izvesni posovi od kojih ste taman hteli da dignete ruke. Slobodno se preispitajte šta vam treba ili pitajte šta se to od vas očekuje. Emotivni deo je nešto naporniji. Možda će vam se pojaviti neko koće biti veoma teška ali neodoljiva osoba. Zauzete pripadnike znaka očekuju interesantni susreti. Tajna veza je moguća. Uzimajte vitamine.

Vodolija: Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju vama idu u prilog. Možete da uđete u honoraran posao ili nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način. Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodne mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan. Dobro zdravlje.

Ribe: Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba da se bolje organizujete. Izvesne poslovne okolnosti svakako će biti dobre za vas. Svakao želite da osetite stabilnost na ovom planu. Slobodni ne mogu da se odluče. Slušajte svoje unutrašnje osećaje i opustite se. Osetljiva vam je koža.

 

Izvor: Današnji dnevni horoskop