Tranzit Meseca kroz znak Riba navešće nas ovog petka da planiramo događaje i dešavanja kako za naredne dane vikenda, tako i za iduću sedmicu, pa i nadalje. Bićete neumorni, predani i strpljivi u svom analziiranju i traženju grešaka i propusta. Vašem oku ništa neće promaći. Ovo su obično oni  dani u godini kada užurbano radimo na prečešljavanju godine na izmaku i osmišljavanjem budućnosti, odnosno godine koja nam sledi kroz koju sedmicu.

Ovan: Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.
Posvetite pažnju ishrani.

Bik: Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju. Nema razloga da u nekoj meri proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci: Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posledicama. Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju. Prijaće vam fizička relaksacija.

Rak: Delujete samouvereno u svom ubeđenju. Verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju. Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane. Ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način. Dobro se osećate.

Lav:Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj meri koliko je to poželjno. Izbegavajte stresne situacije.

Devica: Ne dopadaju vam se nečije kritike ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom. Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Dobro se osećate.

Vaga: U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije finansijske planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti. Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje. Problemi sa kožom.

Škorpija: Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Ukočenost.

Strelac: Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje. Više odmarajte.

Jarac; Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive. Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Prijaće vam neka vitaminska ili dijetalna ishrana.

Vodolija: Neko odobrava vaše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima. U susretu sa voljenom osobom važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti ako imate dovoljno stila. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe: Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra koja deluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop