Ove srede nastavimo u istom ritmu kao prethodnog dana. Merkur na zadnjem stepenu Škorpiona poručuje da se veselite i brige odložite za neki drugi dan. Nemojte započinjati neke ozbiljne poslove i pregovore. Danas možete zvučati nemotivisano, misli će vam lutati u ključnim momentima. Stoga, ugodite sebi i danas punite baterije nekim drugim stvarima, poput izlazaka i druženja, nema veze što je usred radne sedmice. Svakako dobro se ipak organizujte i priuštite sebi dovoljno kvalitetnog sna.
Prijatan dan želimo!

Ovan: Ukoliko se većina saradnika protivi vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko neće imati razumevanja za vaše propuste. Delujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi. Prijaće vam izlazak ili šetnja.

Bik: Ne možete da promenite osnovne uslove koji vladaju u poslovnim krugovima. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili želja za trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Izbegavajte fizičko opterećenje.

Blizanci: Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje su rizik za vaš poslovni ugled. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima. Delujete uznemireno, opustite se.

Rak: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da vas preterano razuverava u vašim emotivnim sumnjama.
Kontrolišite pritisak.

Lav: Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo saradnje. Potrebno vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete. Niste u kondiciji.

Devica: Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava vaša očekivanja. Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto samo treba da budite strpljiviji.
Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Vaga: Delujete nezainteresovano za određene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju. Dobro se osećate.

Škorpija: Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima i to vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom delujete napeto jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji.
Više spavajte.

Strelac: Očekujete pozitivan odgovor ili priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira. Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete. Dobro se osećate.

Jarac: Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.
Obratite pažnju na ishranu.

Vodolija: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve. Gubite dragoceno vreme i nepotrebno insistirate na istini. Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu. Dobro se osećate.

Ribe: Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje rivale. Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji. Nalazite se u sjajnoj formi.

Izvor: Današnji dnevni horoskop