Ni današnji dan nije baš svetla tačka ove sedmice, ali potrebno je samo još malo da priložimo žrtve kako bismo kasnije uživali u drugačijem periodu, a koji počinje već sutrašnjim petkom! Još uvek ste ošamućeni prethodnim praznovanjima i mnogi ste se odvikli od rutine ustajanja rano ujutru i hrpe obaveza koje čekaju od rane zore na vas, pa je sveukupna depresija nešto što treba umeti preživeti. Nije ni pravi trenutak za odmorom ili begom od obaveza, jer što ste odmarali, odmarali ste. Bolje da se trgnete i podsetite obećanja koja ste sebi dali s ulaskom u Novu godinu… Zato budite vredni danas!

Ovan: Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite. Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.‪

Bik: Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate. Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku. Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci: Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Pronađite je u porodici i prijateljima! Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Rak: Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Budite bliskiji nego ikada sa voljenom osobom, danas bi to moglo da vam se višestruko vrati. Potrebno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

Lav: Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje Vašu servilnost ili odredjenu protivuslugu. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje. Više šetajte.

Devica: Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo. Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte, prepustite se partneru i lep vikend je zagarantovan.
Bavite se fizičkom aktivnošću.

Vaga: Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima. Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete. Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

Škorpija: Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Strelac: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda. Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate. Dobro se osećate.

Jarac: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Važno je da učinite ono što osećate, Hronične tegobe.

Vodolija: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo, da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.. Partner spremno odgovara na Vaš poziv i iskreno želi da Vam ugodi. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Ribe: Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose. U odličnoj ste fizičkoj formi.

Izvor: Današnji dnevni horoskop