Građani Zaječara su u 2019 odvojili 55.465.000 dinara samo za zarade i naknade funkcionerima. Dok nesposobni  političari prihoduju sa svih strana, mesne kancelarije u selima Zaječara, koje moraju  da budu na usluzi meštanima  izgledaju apokaliptično. Apokaliptično kao što je  apokaliptična ogromna pljačka naših para od strane partijskih parazita, navodi se između ostalog u Saopštenju Gradskog odbora Dosta je bilo Zaječar.

Stotine miliona koje su izvukli iz budžeta i strpali na svoje račune bili bi više nego dovoljni da se svi građani ekonomski osnaže, da sela budu mesta u kojima je moguće živeti, da Srbija bude zemlja u kojoj svi lepo i rado  žive, a ne samo partokratija.

 

Ne možemo a da se ne zapitamo kakvi su to „menadžeri“ i „stručnjaci“ kada mesne kancelarije u zaječarski selima Šljivar, Gornja Bela Reka i Lenovac izgledaju ovako?

Odgovor je jasan, reč je o stručnjacima za otimanje građanskog novca i osnaživanje ličnih tekućih računa.

Dosta je bilo doneće zakon o poreklu imovine kojim će sva imovina nezakonito stečena biti oduzeta, a oni koji su zloupotrebljavali novac građana  biti izvedeni pred lice pravde i lustrirani.

Novca ima za sve potrebe građana, ali da bi došao do svakog pojedinca njegova zloupotreba  od strane funkcionera koje već nosimo na grbači mora da prestane, navodi se u Sopštenju Gradskog odbora Dosta je bilo Zaječar.