Reklame

Dosta je bilo traži da se hitno ispita način na koji su se zaposleni zarazili i da se u skladu sa time preduzmu sve zakonske radnje protiv odgovornih lica za ugrožavanje javnog zdravlja i protiv gradonačelnika za prikrivanje krivičnog dela.

 

GrO DJB Zaječar zahteva od javnog tužilaštva da u ime građana Zaječara , pokrene postupak protiv odgovornog lica , direktora NPTK „Zoran Radmilović“ Vladimira Đuričića.

Ako je to moglo da učini javno tužilaštvo u Negotinu protiv direktorke Doma za stare, ne vidimo zašto ne bi isto učinilo i u ovom slučaju, kako bi se procesuirala bahatost zaječarskih funkcionera i parijskih kadrova.

Od gradske vlasti očekujemo oštru osudu ovakvog neodgovornog i opasnog ponašanja direktora pozorišta i njegovu momentalnu smenu jer je svojim neodgovornim ponašanjem ugrozio javno zdravlje.

Ne prihvatamo laži koje su plasirane građanima Zaječara koji su umesto momentalnog pokretanja postupka i smene odgovornog direktora dobili uveravanje gradonačelnika da su se 14 radnika pozorišta inficirala van pozorišta i da su onda su došli na svoja radna mesta, što je on utvrdio svojom ličnom, privatnom istragom!! Sramota.

Pored ovih četrnaestoro zaraženih, još deset radnika čeka na rezultate testiranja, pa će nam i za njih ukoliko budu pozitivni na test, biti ponuđeno isto objašnjenje . Zaječarci sa televizija sa nacionalnom frekvencom mogu da čuju kako gradonačelnik Zaječara pokušava da zaštiti svog prijatelja Đuričića iz Negotina, koji treba to javno reći, koristi sve privilegije.

On i njegova porodica uzurpirali su gradski budžet i uživaju u privilegijama koje mi plaćamo, počev od službenog stana, automobila, pa sve do putnih troškova koje od grada Zaječara naplaćuju žena i sin Vladimira Đuričića koji takođe rade u gradskoj upravi i koji po sopstvenim zahtevima za isplatu naknade za putovanje putuju svakodnevno na posao u Zaječar, iako je javna tajna da oni i žive i rade u Zaječaru.

Dosta je bilo traži da se hitno ispita način na koji su se zaposleni zarazili i da se u skladu sa time preduzmu sve zakonske radnje protiv odgovornih lica za ugrožavanje javnog zdravlja i protiv gradonačelnika za prikrivanje krivičnog dela.

Vreme je da konačno u Zaječaru promenimo sistem, a ne samo čoveka, ceo sistem, sve njegovepijavice, vreme je da sve lažne pozicione i opozicione politikante pošaljemo u političku prošlost. Dosta je bilo neće odustati na putu stvaranja Srbije u kojoj svi lepo i rado žive a ne samo ljudi u vlasti, njihovi prijatelji, rođaci , kumovi.