GrO „Dosta je bilo“ obaveštava građane Zaječara da će gradska vlast da zaduži grad za tekuću likvidnost kreditom od 72 miliona dinara, koji će oni da vraćaju, a neodgovorni svemirci sigurno neće, kaže se u saopštenju.

Dosta je bilo podseća da gradska vlast, koja se uživela u ulogu komandovanja i brisanja patosa sa Zaječarcima za vreme vanrednog stanja odlučila je da je Zaječaru potrebno dizanje kredita, kojim bi sprečili pojavu širenja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19. To kreditno zaduženje svih zaječaraca biće ni manje, ni više 72 miliona dinara.

„Zašto gradska vlast zadužuje Zaječarce sa ovako enormno velikim kreditom od 72 miliona dinara? Ovo je pravo pitanje za glavnog komandanta – svemirca, ali pošto mi nemamo vremena, a Boga mi ni Zaječarci, da čekaju odgovor, probaćemo da sami damo odgovor“.– kažu iz pokreta Dosta je bilo.

Zaječar nema nikakvih para, grad je u dugovima, plate se ne isplaćuju redovno, računi u blokadi, a COVID je samo izgovor za dizanje kredita, tvrde iz poreta Dosta je bilo.

„Koliko neodgovorni, nezajažljivi i sumanuti je potrebno još da budete, dosta ste uništavali Zaječar, ali stvarno je dosta bilo. Koliko ste dobro vodili grad prethodne tri godine, evo samo nekih podataka o kojima „Dosta je bilo“ Zaječar govori već tri godine i zbog kojih je podneo više krivičnih prijava“.ističu oni.

Pokret Dosta je bilo podseća da umesto što vlast diže kredit od 72 miliona dinara, nije trebalo da prethodne tri godine besmisleno potroše na traktorče 30 miliona, ocvetnjavanje grada preko 12 miliona, zakup plastičnog klizališta 2 i po miliona, zatvoreni bazen 5 miliona, na bungalove preko 30 miliona, novogodišnju rasvetu preko 10 miliona, promo Gitarijadu u Užicu 4 miliona, na automobile 10 miliona dinara, sve ukupno preko 100 miliona dinara. U ovo, kažu iz ovog pokreta, ne ubrajaju desetine miliona na subvencije partijskim preduzećima, dron, ugradnju kamera, ormane, igloe, pingvine, „besplatne“ koncerte i ostale gluposti, koje ničemu ne služe.

„Svemirski štab je uspeo da za prethodne tri godine rasipa narodnih para desetostruko više od visine ovog kredita koji sad dižu. Ovo je katastrofa, sramota vas bilo što uništavate Zaječar i svi ćete DA ODGOVARATE kad oslobodimo grad od vas pijavica“. napominju iz pokreta Dosta je bilo.

Dobro pogledajte ovu sliku i zamislite se, svi vi koji uništavate naš Zaječar, to je budućnost u koju gledate, stoji u saopštenju ovog pokreta kao i slika koju prenosumo.