Reklame

Stanari ulice Miloša Velikog dobili su magacin umesto parka, ali zato i dalje plaćaju račune za smeće za garaže koje su uklonjene još pre devet meseci, navodi se u saopštenju GrO pokreta Dosta je bilo u Zaječaru.

U saopštenju se dalje kaže da su početkom godine, tačnije 21.03.2019. godine, stanari naselja koje broji više od 15 zgrada, u samom centru grada, dobili naloge da uklone svoje garaže od strane Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Zaječara.

„Stanari su uveravani od strane nadležnih službi i vlasti, da će se tu izgraditi park, parking, igralište za decu, zelenilo i klupe, naravno, sve to usmeno, jer projekta nije ni bilo, niti ga ima, jer bi do danas nadležne službe i preduzeća u službi ove vlasti, sa zadovoljstvom upoznali stanare ovog kraja sa njim. Garaže su odmah uklonjene, prošlo je od tada devet meseci, a nije se izgradio, ni park, ni parking, ni zelenilo, ni igralište, ni klupice. Ali zato, udareni su betonski čvrsti temelji uspešnom “povećanju privrednog rasta”, naravno na štetu ljudi koji ovde žive, po obrascu koji im služi, a može se u nekoliko reči opisati, “nije me briga za narod, već za moj i džepove mojih bogatih privrednika drugara” i “gde nema gradnje, nema ni ugradnje”.stoji u saopštenju pokreta Dosta je bilo.

Zbog svega ovog GrO “Dosta je bilo” želi da obavesti građane da u prilog nebrizi vlasti prema građanima stoji i činjenica da već devet meseci unazad, stanari ovog naselja, koji su imali, pa uklonili garaže, i dalje PLAĆAJU UREDNO, JER IM UREDNO I STIŽU, RAČUNI ZA SMEĆE ZA GARAŽE.

„Dakle, ova vlast, je planirano uspela da Tekijanki pokloni zemljište i dozvoli gradnju magacina u srcu naselja u centru grada, gde bi trebalo da budu park, parking, igrališta I zelenilo, uspeli su da obmanu stanare, uspeli su da oštete stanare, ali nisu uspeli da obaveste svoje nadležno javno preduzeće da ne šalje više račune za smeće za garaže, jer garaža više nema. Svaka čast“.kaže se u saopštenju pokreta Dosta je bilo.

Kada „Dosta je bilo“ uz podršku naroda oslobodi grad ovih bahatih, bezobzirnih i korumpiranih uzurpatora vlasti, uvek će na prvom mestu biti interes građana Zaječara, a ne pojedinaca, pravila i zakoni će se poštovati i svi će morati da se ponašaju u skladu sa tim, a odgovorni koji su činili na štetu građana odgovaraće, zaključuje pokret Dosta je bilo.