Gradski odbor „Dosta je bilo“ uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Gradski odbor Dosta je bilo Zaječar oštro osuđuje korišćenje jedne od najosetljivijih društvenih grupa za političku promociju SNSa i zloupotrebu dece bez roditeljskog staranja za sakupljanje jeftinih političkih poena od strane lokalnog odbora Srpske napredne stranke.

Ova zloupotreba je još perfidnija i zbog činjenice da je sakrivena iza tobožnje brige za najmlađe članove naše društvene zajednice i kao takva morala bi biti predmet istrage Agencije za borbu protiv korupcije.

Podela novogodišnjih paketića deci bez roditeljskog staranja u prostorijama Srpske napredne stranke predstavlja školski primer zloupotrebe javne funkcije i javnih resorsa od strane lokalnih funkcionera ove partije , a to je i školski primer nezakonitog korišćenja podataka o identitetu dece od strane ovlašćenog lica tj. direktorke Centra za socijalni rad koja je mališane iskoristila za političku promociju svojih mentora iz SNS-a.

Najveća laž koju vlast na čelu sa preletačem Ničićem plasira građanima je da para u budžetu nema za kvalitetna i sistemska rešenja nagomilanih socijalnih i svih drugih problema građana.

Para ima, ali ne za građane Zaječara već za Ničića , njegovu družinu na vlasti i armiju partijskih kadrova među kojima je i direktorka Centra za socijalni rad, koji su se stavili na grbaču građana Zaječara .

Dosta je bilo Zaječar poručuje građanima Zaječara da rešenja postoje, da se svi nagomilani problemi mogu rešiti za kratko vreme.

Potrebno je samo da vlast prestane da krade . Jasno je da ova vlast to ne želi. Zato ćemo morati da im pomognemo da odu.
Dosta je bilo !