Foto: zajecaronline

„JKP Timok održavanje“ je partijsko preduzeće preletača Ničića koje je nastalo tako što je postojećem JKP oduzet deo nadležnosti, preko koga se milioni izvlače za naprednjačku pošast je u 2018. godini na ime subvencija iz gradskog budžeta prihodovalo 5.000.000, a preko posebnog programa za zadovoljenje interesa građana u oblasti sporta uzelo je jos 30.000.000 dinara, kažu u saopštenju iz pokreta Dosta je bilo u Zaječaru.

U saopštenju pokreta Dosta je bilo kažu da posle ulaganja u ocvetnjavanju brda na skveru, kupovine 13 tona dizela, za gradske Škode koji je istrošen za 6 meseci, kupovine led creva za 3.600.000 dinara, posle isplate zarada Sns botovima koji su na platnom spisku ovog JKP-a, preduzeće je prijavilo gubitak od 2.800.000 dinara u poslovnoj 2018. godini, a Nadzorni odbor prihvatio plan poslovanja za 2019. i izveštaj o radu u 2018.

Pokret Dosta je bilo pita se ko su članovi Nadzornog odbora i da li će oni snositi odgovornost za finansijsku dubiozu ovog JKP u 2019. godini?

DJB obećava da  će, kada smeni ovu lopovsku vlast svako poneti svoj deo odgovornosti za unižavanje građana Zaječara, stoji u saopštenju pokreta Dosta je bilo u Zaječaru.

Iz pokreta Dosta je bilo takođe podsećaju da su podneli krivičnu prijavu protiv Vicea Lalića zbog zloupotrebe službenog položaja još u julu 2019. nakon nameštanja javne nabavke i kupovine rekvizita za bazen od vlasnika firme koja je organizator City Games u kojima je učestvovao i grad Zaječar.

DJB se bori proti ovog sistema lopovluka i laži gde novac umesto na osnaživanje građana odlazi u džepove partokratije.- stoji na kraju saopštenja ovog pokreta.