Pokret „Dosta je bilo“ došao je do dokumenta iz koga se vidi da se za promociju Gitarijade u Užicu izdvaja 6 miliona dinara.

Saopštenje gradskog odbora „Dosta je bilo“ vam prenosimo u celosti:

screen shot Facebook

„Ponovo Gitarijada i ponovo besmisleno trošenje miliona iz gradskog budžeta.
Turistička organizacija Zaječara raspisala je javnu nabavku za organizovanje koncerta „Promo Gitarijada“ u Užicu koji će nas koštati oko 6 miliona dinara. Na koncertu treba da nastupe Hadžiprodane duše, Bendover bend i već odomaćeni uzurpator javnog novca Zaječaraca , Đorđe David.
Da li iko u ovom gradu i državi veruje u svrsishodnost ovog putešestvija koje će troškovima da prevaziđe čuveno putovanje po Gitarijady by Woodstok?
Tada smo prevareni i pokradeni od strane Mirkovićevih pulena a sada će nam se na leđa okačiti Ničićevi drugari i drugarice. Već je rečeno da je princip isti, sve su ostalo nijanse….
Za nesvrsishodne projekte kao i za dugovanja javnih preduzeća i ustanova vlast ima rešenje- na kraju ih uvek plate građani!“ navodi se u Saopštenju gradskog odbora „Dosta je bilo“ u Zaječaru.

screen shot Facebook

 

Ime Đorđa Davida, bliskog i ovoj i prethodnoj vlasti, se sve češće pominje u gotovo svim muzičkim dešavanjima koja se finansiraju iz budžeta grada Zaječara. Već smo pisali o organizaciji Novogodišnjeg koncerta u Zaječaru na kome je nastupio Amadeus bend, a koji je organizovala agencija čija je vlasnica žena koja se zove isto kao i devojka Đorđa Davida, koja je rođena iste godine kad i ona, samo nekoliko dana nakon što je Đorđe na Facebooku pretio kako dolazi u Zaječar da „naplati“ pare koje mu duguju Zaječarci za „promociju“ Gitarijade ranijih godina.

Očigledno su pretnje urodile plodom, i očigledno je su namireni „i Đorđe i David“, jer Gitarijadu će i ove godine promovisati „obojica“, ili oboje, ako se ispostavi da će promotivne koncerte Gitarijade ponovo dobiti firma koja je organizovala i koncert Amadeusa na Trgu.