foto:Glas Zaječara
Reklame

Mreža organizacija za decu Srbije nacionalnom kampanjom „SVAKO DETE IMA PRAVO“ obeležava 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta.

Dečiji centar kao član MODS-a organizovao je nekoliko aktivnosti povod Svetskog dana deteta.

Članovi dramske sekcije Dečijeg centra danas su ispred bivše robne kuće izveli performans „Svet u očima deteta“ putem kojeg su ukazali javnosti na to koja prava ima svako dete, šta je to diskriminacija i koje su njihove želje kako bi njihovo odrastanje u Zaječaru učinile boljim.

U 17 časova gosti Dečijeg centra „Montesori radionice“ bili su mališani iz predškolske grupe Osnovne škole „Hajduk Veljko“ iz Zvezdana  sa učiteljicom Slađanom Radenković koja je ujedno i vaspitačica Montesori radionice Dečijeg centra.

foto:Glas Zaječara

„Imali smo zaista kvalitetno druženje, super đuskanje, igrali smo limbo, razmenili poklone i nadamo se da su deca uživala onoliko koliko i mi“-rekla je Ivana Milisavljević vaspitačica Montesori radionice.

Glumci Dečijeg centra snimili su poruke povodom kampanje „Svako dete ima pravo“ i možete ih poslušati i pogledati na youtube kanalu Dečijeg centra.

Reklame